Zepter Ungarn Kft., Budapest

31 Vélemény
frissítve 2020.04.10.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
keddK
9:00 – 15:00
szerdaSze
9:00 – 15:00
csütörtökCs
9:00 – 15:00
péntekP
9:00 – 14:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 15:00
Zárva.
Nyitásig  3 h 2 min.
3 h 2 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-076039

Leírás

A Zepter International egy nemzetközi nagyvállallat, amely exkluzív, kiemelkedő minőségű fogyasztási cikkeket gyárt, illetve értékesít a világ minden táján.


Cégleírás
A forgalmazás legfontosabb eszköze a direkt értékesítés, amelyben világszerte több mint 100 ezer tanácsadó működik közre, de a Zepter termékei szakosodott kiskereskedelmi üzletekben is kaphatóak. A Zepter kezdettől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden vásárlójának a legkifinomultabb életstílust nyújtsa és ezzel mindennapi életük szerves részévé váljon. A Zepter egészség és szépség misszióját a cég egész világra kiterjedő sporttámogatási gyakorlata, valamint a Zepter sportnagyköveteinek tevékenysége tanúsítja. Az elmúlt húsz év során a Zepter világméretű vállalattá fejlődött, amely direkt értékesítési hálózata és bemutatótermei segítségével öt kontinensen, több mint 40 országban értékesíti termékeit.
ZEPTER MEDICAL A Zepter orvostechnikai termékek arra szolgálnak, hogy javítsák a családok egészségét és életminőségét. ZEPTER KOZMETIKUMOK Tudományosan kifejlesztett svájci kozmetikai és smink termékcsaládok, amelyek aktív összetevői által segítik a bőr regenerációs folyamatát és a fiatalság megőrzését, az egészség- és szépségmisszió jegyében. Egyedülálló, világszerte szabadalmazott rendszer az egészséges és gyors főzés érdekében, valamint a biztonságért és az elegáns tálalásért.
A Zepter Home Art termékeket a kitűnő közérzetért fejlesztettük ki, hogy Önnek a következőket nyújtsuk: egészségesebb és boldogabb napokat Önnek és családjának kevesebb egészségügyi problémát kevesebb gyógyszert és orvoslátogatást jobb minőségű munkanapokat örömtelibb hétköznapokat egészséges környezetet, amely megvédi a kültéri légszennyeződés kellemetlen hatásaitól idő- és pénzmegtakarítást. Vállalati Arculat Termékek Tevékenység Zepter-országok Események/PR Állás Válasszon egy országot! Termékek Zepter Home Care
Idegen nyelvű leírás
Zepter International produces, sells and distributes exclusive high-quality consumer goods around the world principally by way of direct sales via sales force of more than 100,000 consultants and also through retail outlets. Since its inception, Zepter has striven to enhance lifestyles around the world and to become an essential part of everyday living. Worldwide Zepter sport sponsorships and ambassadors testify to Zepter?s health and beauty mission. Over the past few decades, Zepter has become a global enterprise with sales through its companies in over 40 countries on five continents across the world.
Zepter Medicals products and services are shaped to enhance the quality of life and health of entire families. ZEPTER COSMETICS Scientifically-advanced Swiss cosmetic and make-up lines based on active ingredients with beautifying and healing properties to prevent and repair ageing signs in the name of Health & Beauty. ZEPTER LUXURY Swiss-made Timepieces, Jewellery, Writing instruments and Home Design luxurious collections, exceptionally crafted down to the last detail.
ZEPTER HOME ART is the unique, worldwide patented system for healthy and fast cooking and preparation, as well as for safe food preparation and elegant serving. Zepter Home Art products have been designed to make your well-being, perfect and provide: More healthy and happy days for you and your family Less health problems Less medicines and doctors visits More quality work days More joyful leisure days A healthy environment to protect you from outdoor polluting agents Save time and money ZEPTER HOME CARE Revolutionary home appliances for fast cleaning, disinfecting and purifying. Designed to clean and keep healthy and safe places for you and your family.
Kulcsszavak:
Gyógyászati segédeszköz, Gyógyászati Termék, Gyógyászati eszközök, Egészségügyi berendezések, Lakberendezés, Víz, Egészségügy, Belsőépítészet, Lakásfelszerelés, Edény, International, Bioptron, Levegőszűrők, Zepter, Konyhai edények, Zepter edény, Tisztakék
Zepter Ungarn Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Zepter

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én 3 hónapig zeptereztem.Három hónapig hitegettek eladni sikerült ugyan kb 200-300ezer ftot kerestem amiből 92000ft kaptam meg.Kerüljétek a zeptert kihasználják az embereket. Évekkel ezelött biztos jól ment az eladás de 2014 ben nem hiszem hogy minden 2-3 ember 380000ftos Bioptron lámpát fog venni,úgy hogy adoságba verik magukat

vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

termékek jók számomra egy kivételével igyekszem a többi megrendelésemet is teljesiteni csak az anyagi helyzetem miatt maradtak függöbe. amugy márka függő vagyok

...

, több mint 2 évvel ezelőtt

Úgy gondolom, hogy nem csak jó véleményeket kellene közzé tenni hanem a negatív véleményeket is. Természetesen a negatív vélemény önöknek nem szolgál javukra és azért nem rakják közzé. De azt hiszem, hogy országos szinten megismerték a céget és ha meghallják, hogy Zepter mindenki elzárkózik, és kirázza a hideg ettől a szótól.Szerencsétlen nyugdíjasokat becsapják a kamu szövegükkel és ráadásul az üzletkötő se fizeti ki a telefonosát mint ahogy velem is tette, de én nem hagytam annyiba mert bejelentettem csalásért, mert nem jelentet le mint alkalmi munkavállaló ami kötelezettsége lett volna. Csak azért tettem meg,mert nem fizette ki a bérem. Az ilyen emberek megérdemlik, hogy elvegyék tőlük az engedélyüket.

Pfúúúj

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én is dolgoztam a Zepternél. Kb 2 hétig szerződés nélkül, nagy nehezen ki könyörögtem hogy legalább irjunk szerződést, legalább legyen egy papír a kezemben, hogy nem csak melegedni járok az irodaépületbe... Kaptam is egy papirt, két példány, minden ahogy kell... Körülbelül egy hét mulva meg is lett az első vásárlóm, egy 425.000 ft értékű készüléket sikerült "rásóznom" amiből elmondásuk szerint kb 70.000 ft-ot kell kapnom. Örültem hogy van szerződésem, magaménak hittem a pénzt amiért megdolgoztam. Aztán különböző okok miatt felmondtam, december első napjaiban. (Az eladásom november 25 körül volt)
Na nem baj gondoltam, igy is kifizetik majd ezt a 70 ezret, több mint a semmi... aztán mikor nem jött pénz, nem értem el a volt vezetőimet telefonon, elhatároztam hogy ügyvédhez fordulok. Ekkor döbbentem rá, hogy a szerződésem azon példányát amit én kaptam meg, nem írták alá nekem. Rajta voltak ugyan az adatok, de aláírás nem. Ugyhogy nem lett pénzem, csak kidobott 3 hetem, egy rakás pénzem el ment a beutazásra minden nap, és még meg is fáztam a napi több óra kérdőívezés során. Köszi Zepter!

Nem a cég ver át

, több mint 2 évvel ezelőtt

2009-ben kerültem a céghez. Nagyon jól ment a dolog, eredményeket értem el a cég vezetősége is felfigyelt a munkámra és 2010-ben már irodavezető is lettem. (Divizson Szintig jutottam. Ha valaki nem értené, ez már havi 9000.000 milliós forgalom, minimum 2 iroda vezetése.) Mindig rendesen kifizetett a cég és nem szégyellem bevallani 1 év alatt kb 3000,000 milliót kerestem az átlagban kb havi 250,000 ezret jelent. Nagyon lojális lettem a céghez és a vezetőimhez is. Ez ment egészen 2011-ig amikor is az történt, h a vezetőm meglopott közel 2,500,000 termék ben. (azt tudni kell hogy a 2.500.000 az körülbelül 5 középső készülék értékesítésének felel meg. Ennek a kifizetett jutaléka kb 300,000 ft) Ez hogy történt? A cég mindig ír ki nyeremény játékokat és abban az időmben a vezetőmnek kb 1500.000 ft értékben volt terméke. (tehát ez azt jelenti, hogy kap egy biotront, légterápiát stb, nem a pénzt kapja meg csak terméket azért a pénzért) Szóval, ő úgy gondolta megteheti azt tudtom nélkül, hogy a saját készülékeit adja oda azoknak az embereknek akiket az embereim kötöttek meg. (szerződést hamisított, ügyfél helyett írt alá, használt készülékeket adott el) Amikor ez kiderült jelentettem a brend igazgatónál erre meg az volt a válasz oldjuk meg.(magában a cég vezetőiben itt is egy kis bajt látok. Okirat hamisítást jelentek, erre pedig az a válasz, hogy oldjuk meg. hmm?) Én megoldottam, eljöttem a cégtől.(annyit viszont itt is elmondanék, hogy ha valaki jó vezető megnézi a körülményeket ki mit tett le az asztalra és utána mérlegel kinek lehet igaza... 2 év alatt kb 110.000.000 millió forintban értékesítettem mint csoport, mint személyes forgalomban) Igazából az a gond, hogy maga a cég jó, a termékek jók csak a cég nem szelektál bárki jöhet akinek 2 lába 2 karja van. Persze ezzel az a baj, hogy ha ilyen emberek dolgoznak a cégnél mint az én vezetőm volt. Nem azt mondják , hogy átvert az x y-on hanem a zepter cég engem is átvert.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Zepter Ungarn Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Dugonics Utca 11
  1043  Budapest
  (1) 272 1360
 2. Madarász Viktor u. 29
  1138  Budapest
  (1) 370 6685
 3. Árpád Út 54
  1042  Budapest
  (1) 389 0468

 4.   Budapest
  (30) 323 4669
 5. Szent László Tér 2
  1046  Budapest
  (1) 389 0487
 6. Nánási Út 14/A.
  1031  Budapest
  (1) 368 9044
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete