Zebrart Fotóstúdió, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.20.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva

Leírás

A ZebrArt Stúsió életre hívásával célunk egy olyan alkotóműhely, multikultúrális létesítmény megalkotása volt, ahol túl a fotóstúdiók klasszikus rendeltetésén, minden réteg megtalálja a számítását. Azok, akik egy színvonalas, jól felszerelt műteremben szeretnék stúdiómunkáikat megfotózni, azok, akik tanfolyamok és tematikus workshopok során szeretnék a tudást magukba szívni, azok, akik a mi optikánkon keresztül, minőségi fényképekre vagy akár egy komlett portfolióra vágynak, azok akik klubélet keretében valódi, emberközeli kapcsolatokban cserélhetnek tapasztalatot egymással, miközben előadások, beszélgetések során szélesíthetik ismereteiket, termékbemutatókon keresztül ismerhetik meg az újdonságokat, azok akiknek hasznos tippek, aktualitások, újszerű megoldások, mozgatják meg a fantáziáját és természetesen azok is akiket tagább értelemben a művészetek, bemutatók, kiállítások érdekelnek
1091 Bp.Üllői út 17.fszt.2
30/222-6025 v.70/518-4681
zebrart@zebrart.hu
www.zebrart.hu


Cégleírás
A műterem: 100m2-es fotóstúdiónk egy 70 m2-es galériázott műteremmel rendelkezik, a galériáról egyedi felülnézeti perspektívával az 5, 5 méter magas, ~6 m széles holkeres fehér háttérfalra. A műteremben lehetőség van: -installációval berendezett stúdiófotózásra -többszereplős divat- és reklámfotózásra -portré és portfolió fotózásra -család és gyerekfotózásra -castingok lebonyolítására -esküvőfotózásra -tárgy-, termék-, katalógusfotózásra Technikai felszereltség: -a fényteljesítményt közel 5000Ws-nyi stúdióvaku biztosítja, köztük boom vaku és minispot/GOBO -számos fényformáló, fényterelő eszköz (softboxok, óriás reflex ernyő, beauty dish, négyszárnyú fényterelő, spot feltét, derítőlapok, stb.) -textil és papírhátterek Kiszolgáló helyiségek: -hangulatos konyha -igényes fürdőszoba sminktükörrel, zuhanyzóval, önálló mellékhelyiség -többfunkciós klubszoba, ami igény szerint kialakíthatónagyobb stáb esetén öltöző és smink helyiséggé, társalkodóként, vagy akár enteriőr hangulatképekhez a fotózás helyszíneként is. Fotó- és photoshop tanfolyamok: A mi célunk egy olyan fotóiskola létrehozása volt, ahol otthonos és autentikus környezetben, vegytiszta tudást kapsz, reális áron! Mi is voltunk kezdők, tudjuk, rögös út vezet a kitűzött cél eléréséhez.
És persze ennek az útnak sosincs vége, viszont vannak állomásai. Ezt az utat helyetted nem tudjuk végigjárni, de minden tapasztalatunkat és tudásunkat átadjuk, hogy megtaláld a saját utad, ahol a technikát már biztosan és tudatosan használod, hogy csak a lényegre, az önkifejezésre tudj koncentrálni! Hogy olyan képeket készíthess, amivel te és a neked fontos emberek is elégedettek lesznek.
További részleteket keressétek a www.zebrart.hu-n! Bízunk benne, hogy te is legalább olyan szeretettel és lelkesedéssel jössz be hozzánk, ahogy mi is tesszük ezt, és teszünk azért, hogy a ZebrArt Stúdió igazi közösségi hellyé, és alkotóműhellyé váljék a Ti segítségetekkel is? ahol jó lenni? ahol úgy érzed, hogy haza értél!
Kulcsszavak:
Fotó, Fényképész, Fénykép, Foto, Fotóstúdió, Esküvői fotó, Tárgyfotó, Retusálás, Gyermekfotó, Rendezvényfotózás, Babafotó, Portréfotózás, Családi fotózás, Termékfotó, Divatfotó, Műtermi fotózás, Tablófotózás, Ételfotó, Modell fotózás, Épületfotó, Aktfotó, Családfotó, Fotóiskola, Fotóműterem, Fotós tanfolyam, Fotósuli, Fotótanfolyam, Műterem bérlés, Fehérnemű fotózás, Fotós iskola, Stúdióbérlet, Fotómontázs, Fotókönyv, Fotóalbum, Fotós oktatás, Katalógus fotózás, Magazinfotózás, Profi fotó, Stúdió bérlés, Enteriőr fotó, Fotó oktatás, Photoshop tanfolyam, Professzionális fotó, Fotós workshop, Fürdőruha fotó, Műterem bérlet, Photoshop oktatás, Portfólió készítésfotótanfolyam, Glamurfotó
Zebrart Fotóstúdió a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zebrart Fotóstúdió

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Erkel Utca 20.
  1092  Budapest
  (30) 996 2818
 2. Erkel Utca 6
  1092  Budapest
  (30) 663 2900
 3. Ráday Utca 31/B.
  1092  Budapest
  (30) 974 9033
 4. József krt. 65
  1085  Budapest
  (1) 440 1977
 5. Kőfaragó u. 11
  1085  Budapest
  (20) 437 6707
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete