Zümm-Zümm Zenebölcsi, Budapest

more than 2 years ago

Leírás

A bölcsőde a gyermekjóléti alapellátás része. A családban nevelkedő 3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátását, szakszerű gondozását - nevelését végző intézmény. Működésének feltételeit a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997 évi XXXI tv. A mai rohanó, állandóan változó világban a népesség és benne gyermekeink egészségi állapota romlik, és ezzel együtt pusztul a természeti környezet. E folyamatok csak az emberi viselkedés és gondolkodás megváltoztatásával állíthatók meg, és ebben a bölcsődei gondozásnak - nevelésnek nagy szerepe van, hisz az első intézményrendszer a bölcsőde a családok életében mellyel találkoznak. Hisszük és valljuk, hogy amit a gyerekek itt és nálunk kapnak útravalóul az lesz valamennyi nevelési fázis közül a legmeghatározóbb.
A szeretetteljes, differenciált bánásmódon alapuló bölcsődei nevelés kulcsfontosságú a felnövekvő generációk erkölcsi, esztétikai értékrendjének értelmi és érzelmi struktúrájának kialakításában. Gondozási - nevelési programunkban tükröződik, hogy igyekszünk olyan pozitív szokás és magatartásformákat megalapozni, melyek egy életre meghatározzák a gyermekek személyiségfejlődésének feltételeit. A bölcsődei nevelőmunka nagy jelentőséggel bír. Olyan szellemileg és fizikailag aktív, alkotó, érdeklődő gyermekeket kell nevelnünk, akik majd megfelelnek, mint felnőtt a velük szemben támasztott követelményeknek. Nekünk szaktudásunkkal, türelmünkkel, tapintatunkkal minden gyermeket egyénileg, önmagához mérten kell segítenünk.
A kerületben 12 bölcsődei részleg működik 993 férőhellyel. Alapelveink, gondozási - nevelési módszereink egységesek, de mind a 12 bölcsődei részleg saját szakmai programmal rendelkezik, melyben meghatározzák a helyi adottságuknak megfelelő specialitásukat, mellyel a szülők is megismerkedhetnek gyermekük beszoktatása alatt. A szakmai munkánkban közreműködnek még a bölcsődeorvosok, akik a gyermekek folyamatos és egyenletes fejlődését figyelemmel kísérik.


Kulcsszavak:
Játék, Zene, Baba, Bölcsőde, Bölcsi, Ének, Mondóka, Ingyenes, Mályva tér, Zenebölcsőde
Zümm-Zümm Zenebölcsi a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zümm-Zümm Zenebölcsi

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Tihany Tér 37-39
  1141  Budapest
  (1) 363 1605
 2. Jerney Utca 32.
  1141  Budapest
  (1) 363 0053
 3. Jerney Utca 32
  1141  Budapest
 4. Kőszeg u. 21.
  1144  Budapest
  (70) 337 4611
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete