Zümm-Zümm Zenebölcsi, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A bölcsőde a gyermekjóléti alapellátás része. A családban nevelkedő 3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátását, szakszerű gondozását - nevelését végző intézmény. Működésének feltételeit a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997 évi XXXI tv. A mai rohanó, állandóan változó világban a népesség és benne gyermekeink egészségi állapota romlik, és ezzel együtt pusztul a természeti környezet. E folyamatok csak az emberi viselkedés és gondolkodás megváltoztatásával állíthatók meg, és ebben a bölcsődei gondozásnak - nevelésnek nagy szerepe van, hisz az első intézményrendszer a bölcsőde a családok életében mellyel találkoznak. Hisszük és valljuk, hogy amit a gyerekek itt és nálunk kapnak útravalóul az lesz valamennyi nevelési fázis közül a legmeghatározóbb.
A szeretetteljes, differenciált bánásmódon alapuló bölcsődei nevelés kulcsfontosságú a felnövekvő generációk erkölcsi, esztétikai értékrendjének értelmi és érzelmi struktúrájának kialakításában. Gondozási - nevelési programunkban tükröződik, hogy igyekszünk olyan pozitív szokás és magatartásformákat megalapozni, melyek egy életre meghatározzák a gyermekek személyiségfejlődésének feltételeit. A bölcsődei nevelőmunka nagy jelentőséggel bír. Olyan szellemileg és fizikailag aktív, alkotó, érdeklődő gyermekeket kell nevelnünk, akik majd megfelelnek, mint felnőtt a velük szemben támasztott követelményeknek. Nekünk szaktudásunkkal, türelmünkkel, tapintatunkkal minden gyermeket egyénileg, önmagához mérten kell segítenünk.
A kerületben 12 bölcsődei részleg működik 993 férőhellyel. Alapelveink, gondozási - nevelési módszereink egységesek, de mind a 12 bölcsődei részleg saját szakmai programmal rendelkezik, melyben meghatározzák a helyi adottságuknak megfelelő specialitásukat, mellyel a szülők is megismerkedhetnek gyermekük beszoktatása alatt. A szakmai munkánkban közreműködnek még a bölcsődeorvosok, akik a gyermekek folyamatos és egyenletes fejlődését figyelemmel kísérik.


Kulcsszavak:
Játék, Zene, Baba, Bölcsőde, Bölcsi, Ének, Mondóka, Ingyenes, Mályva tér, Zenebölcsőde
Zümm-Zümm Zenebölcsi a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zümm-Zümm Zenebölcsi

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Tihany Tér 37-39
  1141  Budapest
  (1) 363 1605
 2. Jerney Utca 32.
  1141  Budapest
  (1) 363 0053
 3. Jerney Utca 32
  1141  Budapest
  (1) 363 0053
 4. Kőszeg u. 21.
  1144  Budapest
  (70) 337 4611
 5. Gödöllői Utca 93.
  1141  Budapest
  06202666475
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete