Yves Rocher Kft.-Központ, Budapest

6 Vélemény
Yves Rocher Kft.-Központ
Teréz Krt. 27.
1067 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
10618646-2-42
TEÁOR kód
4775 - illatszer kisker

Leírás

Az Yves Rocher kutatói a növényvilágról rendelkezésünkre álló legfrissebb ismeretekkel összhangban olyan kozmetikai újdonságokat fejlesztenek ki, amelyek legjobban megfelelnek a Nők igényeinek.


Cégleírás
A márka folyamatos újításokkal válaszol a Nők minden szépségápolási elvárására. Szépségápolási termékek mindenkinek elérhető áron! 90 országban 1400 szépségszalon - márkaboltunk várja vásárlóinkat. Márkaboltjainkban jól képzett kozmetikai tanácsadók segítik az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztását.
Egész évben igyekszünk személyes kapcsolatot tartani törzsvásárlóinkkal, tájékoztatjuk új termékeinkről, kedvezményeinkről, az ajándékokról, a rendkívüli engedményeinkről. Célunk vásárlóink 100% elégedettsége! Tesztekkel garantáljuk minden termékünk hatékonyságát, jó minőségét, és termékeink egészségre ártalmatlan összetételét.
Az első európai vállalatok közé tartozunk, amelyek nemet mondtak a termékek állatokon való tesztelésének.
Kulcsszavak:
Drogéria, Kozmetikai termékek, Szépségápolási termékek
Yves Rocher Kft.-Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

önbarnító krém(lait hydratant)

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Cég! Nagy rajongója vagyok termékeiknek, szinte minden, általam használt terméket Önöknél vásárolok, törzsvásárlóként már másodszorra is elértem a 3. szintet. Sajnos, egy termékükben azonban nagyon csalódtam: Autobronzant self-tanner lait hydratant bronzé. (150 ml) Ár: 1500 Ft A termék használata után bőröm foltosan barna, amit sajnos nem tudok eltűntetni, a tartós barnaságnak semmi nyoma. Kérném szíves tájékoztatásukat, milyen "ellenszere" van a jelzett terméknek, esetleg termékleírást is szívesen fogadnék (akár franciául, akár angolul, nyelvtanár lévén bármilyen nyelven) Üdvözlettel: Pálné Dobák Erzsébet
#lait hydratant visage et corps self?tanner
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Yves Rocher termékek

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon meg vagyok elégedve a Yves Rocher termékekkel. Legutobb tusürdóket vettem és egészen agusztus végig egy ajándékba jár:)). Jó hogy kimélik a környezetet és nem vágeznek állatkisérleteket.

Yves Rocher

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kiválónak tartom az Yves Rocher termékeket többféle szempontból: nagyon jó minőségűek a termékeik, kizárólag növényi alapanyagokból készülnek(állati eredetű max.a méz és a propolisz,nem végeznek állatkísérleteket és környezettudatos az előállításuk! Csillagos 5-ös minőségből, állatvédelemből és természetvédelemből is :)) Valamint az sem elhanyagolható, hogy állandó akciókkal lehet vásárolni a márkaboltokban!

gratuláció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A SERUM VEGETAL FORSE+ arckrémüket használva megtapasztaltam termékük kiváló minőségét, az arcbőröm minőségi változását pozitív értelemben a környezetem is jelezte, tehát egzakt módon látható a hidratáló, ránctalanító hatás.Szép sima rugalmas lett az arcbőröm. A tusfürdőiket amióta kipróbáltam megszerettem, lágy, diszkrét illatvilágukkal,megfelelő ár-értékarányú termékeknek értékelem, kiváló minőséggel. A karácsonyi kampány kitűnő volt szerintem, ezekből a limitált szériában gyártott termékekből is vásároltam, örömmel használom őket. A munkatársak szakszerű tanáccsal láttak el, udvarias kiszolgálásban volt részem minden alkalommal. Külön szeretném kiemelni, hogy a Teréz körúti üzletükben általam elhagyott bankkártyámat az illetékes bankban egyik munkatársuk letiltatta, ezzel kinyilvánitotta a cég számomra erkölcsi, és etikai értékrendjét is. Gratulálok, és köszönetemet fejezem ki Önöknek, a cégnek. Tisztelettel: Varga Mária Terézia
## kiváló minőség# szakszerű kiszolgálás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Yves Rocher

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szívesen használom az Yves Rocher termékeit, mivel kellemes, szelíd az illatviláguk. Ajándéknak is kiválóak, esztétikus a csomagolásuk, minőségiek a termékek. Az üzletkben folyamatosak az akciók, és bőséges a választék. A kedvenc narancsvirágos kölnim tőlük származik.
## kozmetikum# dezodor# tusfürdő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Yves Rocher Kft.-Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Yves Rocher kirendeltségek

 1. VÁCI ÚT 1-3.
  1062  Budapest
 2. Lövőház Utca 2-6.
  1024  Budapest
 3. Váci Út 178.
  1138  Budapest
 4. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 5. Örs Vezér Tere 25.
  1106  Budapest
Az összes Yves Rocher kirendeltsége Budapest településen