Www.klimaoutlet.hu, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A www.klimaoutlet.hu webáruház minőségi klímaberendezések és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások (szerelés- karbantartás) értékesítését tűzte ki célul. Néhány példa forgalmazott márkáinkból: Aircool klíma, Midea klíma, LG klíma, Mitsubishi klíma. Kínálatunkban megtalálhatóak az alap- és a minden igényt kielégítő prémium kategóriás klímaberendezések is. Természetesen foglalkozunk klíma felszereléssel- klíma üzembehelyezéssel, valamint garanciális és garancidőn túli klíma karbantartással. A rendszeres évenkénti klíma karbantartással- klíma fertőtlenítéssel, megnövelheti klímája élettartamát és csökkenti a klíma által terjesztett betegségek kialakulásának veszélyét.


Cégleírás
Cégünk 100%-ban magyar, családi vállalkozás, mely közel 8 éve foglalkozik légkondícionálók forgalmazásával, szerelésével és szervizelésével. Ebből adódóan nagy rutinnal látjuk el a garanciális és a garanciaidőn túli karbantartási feladatokat is. Eredményességünket több száz elégedett ügyfelünk és a folyamatosan növekvő megkeresések száma is bizonyítja. Nagy örömmel teszünk eleget, még a legkisebb megbízásnak is mert tudjuk, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám! A klimaoutlet webáruház azért jött létre, hogy Ön mint leendőbeli klímatulajdonos, minél szélesebb körű tájékoztatást kapjon, a megvásárolandó klímakészülékről és ehhez a készülékhez minél kedvezőbben jusson hozzá.
Nálunk kiváló minőségű klímaberendezéseket és szakmai segítségnyújtást talál, a nagy áruházláncok gyenge minőségű klímáit ne itt keresse. Egy klímát kiválasztani és megfelelően elhelyezni lakásunkban legalább akkora körültekintés igényel, mintha egy több évtizedre szóló bútordarabot vásárolna. Ezt szakmai segítségnyújtás nélkül, felelősen senkinek nem ajánljuk, pláne nem egy hirdetés képe, és egy három soros leírás alapján.
Persze mondhatnák erre a kétkedők, hogy hűtsön, nem az a lényeg? Lényegében leegyszerüsítve igazuk, lenne de mégsem. Egy klímaberendezés kiválasztásakor, az ár mellett számtalan tényezőt meg kell vizsgálnunka hűtendő helyiség méretét és hőterhelését, a készülék energiafelvételét, a szobában tartózkodók általános elheylezkedését, a kül- és beltéri egységek távolságát, az elektromos hálózat terhelhetőségét és még hosszan sorolhatnám...
Kulcsszavak:
Klíma, Klímaszerelés, Klimatizálás, Klíma karbantartás, Split klíma, Inverteres klíma, Lg klíma, Samsung klíma, Midea klíma, Mobil klíma, Ablakklíma, Olcsó klíma, Mitsubishi klíma, Klímás, Klíma felszerelés, Zöldkártyás klímaszerelő, Akciós klíma, Hűtő-fűtő klíma, Klíma fertőtlenítés, Klíma előszerelés, Klíma üzembehelyezés, Energiatakarékos klíma, Hőszivattyús klíma, A energiakategóriás klíma, A energiaosztályú klíma, Aircool klíma, Hűtőközeg feltöltés, Klíma becsövezés, Klíma bevésés, Klíma garanciális karbantartás, Klíma garanciális karbantartása, Klíma hűtőközeg, Klímaszerelő szakember, Midea glory, Midea vertu, Oszlop klíma
Www.klimaoutlet.hu a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Www.klimaoutlet.hu

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. 1163 Budapest, Sashalmi sétány 32.
  1163  Budapest
  06 30 749 0992
 2. Sashalmi Sétány 32
  1163  Budapest
  (70) 615 3643
 3. Cziráki u. 26-32.
  1163  Budapest
  (06 1) 403 2609
 4. Cziráki U. 26-32
  1163  Budapest
  (1) 403 6222
 5. Cziráki U. 26-32
  1163  Budapest
  (1) 273 3240
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete