Wolf Építészstúdió Bt., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Wolf Építész Stúdió néven 1993-ban alapítottam építész irodámat. Az elmúlt évek folyamán munkáim között szerepeltek családi házak, villák, szállodák, középületek, társasházak. Stúdiónk épületek tervezésén túl belső építészettel is foglalkozik. Megrendelői igény esetén többször volt alkalmam egy- egy épület nem csak külső, de belső kialakításában is részt venni.Munkáimról képeket weblapomon tud megnézni.


Cégleírás
A 21. század új kihívásaihoz alkalmazkodva széleskörű elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk az alacsony energiával működő, klímabarát házak vonatkozásában. A megrendelő kérésére az általunk tervezett házakban- partnereim segítségével- lehetőség van alternatív fűtés- hűtés, használati melegvíz rendszerek kialakítására, napkollektorok, levegőkazánok, hőszivattyúk alkalmazásával és akár elektromos energia termelésére alkalmas napelem-táblák elhelyezésére is. Több általam tervezett, a gyakorlatban is jól működő, energiatudatos ház bizonyítja ennek a területnek igazi létjogosultságát. Szinte már mindennaposnak mondható a gyakorlat, hogy ha anyagi okok miatt nem is sikerül a kollektorokat, hőszivattyúkat azonnal megvásárolni, az épületet úgy tervezzük, hogy azokat később is integrálni lehessen a meglévő ? ma még olcsóbb- gázüzemű épületgépészeti rendszerek mellé, vagy azok teljes kiváltására.
Kulcsszavak:
Építészeti tervezés, Építészet, Építész, Középületek, Belsőépítészet, Építkezés, Ökoház, TERVEZÉS, Lakberendezés, Szálloda, Családi ház, Társasház, Lakópark, Modern, Minimál
Wolf Építészstúdió Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Wolf Építészstúdió Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fatörzs U. 1. Fszt 2.
  1112  Budapest
  (1) 246 0047
 2. Igmándi Utca 15 Mfszt 3
  1112  Budapest
  (20) 980 6776
 3. Panoráma U. 31
  1221  Budapest
  (1) 226 7530
 4. BUDAFOK
  1222  Budapest
 5. Neszmélyi Út 16
  1112  Budapest
  (1) 310 1859
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete