Wink Cipő - Budapest - Harmat Utca

7 Vélemény

Gazdasági információk

Adószám
12133554-2-42
TEÁOR kód
4642 - Ruházat, lábbeli nagykereskedelme

Leírás

A WINK(Pillantás)1992-ben alakult meg Budapesten. Fő tevékenysége sport- és divatos szabadidő cipők értékesítése. Ma már nem csak Magyarországon piacvezető - Szerbiában és Boszniában is vannak leányvállalatai. Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Montenegróban, Romániában és Horvátországban, Macedóniában, valamint Ukrajnában stabil értékesítési hálózatot épített ki.
A márkaboltok és pultok száma kétezret is meghaladja. A WINK-termékek a divatos tervezés, a kiváló minőség, a kedvező ár és a sikeres üzletpolitika révén nyerték el a vásárlók bizalmát, a WINK pedig közkedvelt márka lett egész Közép-Kelet-Európában. A WINK évente több magyar sportcsoportot, versenyzőt és fontos sporteseményt szponzorál.
Közel húsz éve a Magyar Speciális Olimpia fő támogatója. 2004-től évente rendezi a WINK Nemzetközi Maraton Versenyt Siófokon.


Idegen nyelvű leírás
Our company was established in 1992. We are an exclusive distributor of Wink sport and Groovy street footwear in Europe. Wink''s headquarters is located in Budapest, Hungary. We supply our home and foreign market with a broad range of high quality Wink products. The branch companies of Wink are located in Bosnia and Montenegro, Bosnia and Herzegovina.
Kulcsszavak:
Cipőbolt, Bakancs, Futócipő, Táska
Termékek
utcai cipők, bakancsok, futócipők, sneakerek, saőkaák, táskák, yoknik
Wink Cipő - Budapest - Harmat Utca a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Wink cipők minősége sokkal strapabíróbbak és tűrhető az áruk.Békéscsabán sajnos megszűnt a Karát Centrum,mert ott árulták.Nem tudom,hol lehet most kapni.Szükségem lenne rá.

wink cipő

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szandált és nyári túracipőt vettem, amit 1 év után aerobikhoz használok intenzíven és nagyon meg vagyok elégedve.Kitudok menni kényelmesen mindkettővel a világból :). 3 és 2 ezer forintért vettem 2012 ben. Nyúzom őket és bírják!

Wink cipők

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem is kiváló cipőket árulnak, megfizethető áron.
Nem úgy mint a "nagyok".

Cipő-stoplis

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sziasztok: D
Én 11 éve footbalozok. Megjártam külföldet. de messzi magasam veri a nagymenő márkákat(pl . nike.adiddas,umbro,kipsta stb..)
folyamatosan veszek WInket , és megvagyok elégedve. de nehoyg az leygen h csak stoplis! volt magasszárú tornacipő szerüm, és egyebek. nagyon strapabirok. én nagyon szeretem a WINKET:P♥

Wink

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon meg vagyok elégedve a Wink cipőimmel. Kételkedve vettem meg az első párat amire a feleségem beszélt rá! El kell ismernem igaza volt. Jó minőségüek, jól bírják a gyürődést!
# # cipő # vásárlás # értékesítés # wink
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Wink Cipő - Budapest - Harmat Utca részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot