Waberer's International Nyrt., Budapest

14 Vélemények
Waberer's International Nyrt.
Nagykőrösi út 351.
1239 Budapest - XXIII. Kerület, Soroksár
(1) 421 6666
+36 (1) 421-6419
+36 (1) 421-6364
(1) 421 6699

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-041375
Adószám
10387128-4-44

Leírás

A Waberer's testre szabott, optimális logisztikai megoldásokat dolgoz ki az ügyfelei számára, amely a cégcsoport szolgáltatási palettájából az adott feladat hatékony ellátásához szükséges elemekből építkezik. A közúti vagy kombinált fuvarozás, a tengerentúli és légi szállítmányozás, a raktár-logisztika, a regionális disztribúció, a vámügynöki tevékenység területén rendelkezésre álló nagy hatékonyságú kapacitásokból a vállalat szakemberei Európa egyik legfejlettebb ágazati vállalati informatikai rendszere segítségével alkotják meg a megrendelő számára optimális csomagot.


Idegen nyelvű leírás
Waberer''s Group is the market leading logistics service provider of Hungary and Central Eastern Europe, and it is the 19th largest company of the sector in Europe. The Group managed by Waberer''s Holding Pte. Co. consists of 30 companies in Hungary and abroad, the most important members of which are Waberer''s International Pte.
Co., Waberer''s Trans Ltd., Waberer''s Logistics Ltd., BILK Logistics Pte. Co., Royal Sped Pte. Co., Vámkapu Pte.
Co. The Group is the 100% owner of Waberer''s Espa?a, Waberer''s Slovakia, Waberer?s Polska and Waberer''s Romania. Through its legal predecessors, the Group has 58 years of professional experience, at the same time it operates the youngest fleet in Europe with hardly two years of average age in the own truck category above 2, 000 tractors, as well as operating one of the largest logistics centres of Central Eastern Europe.
Kulcsszavak:
Szállítmányozás, Fuvarozás, Vámügynöki tevékenység, Raktár Logisztika
Irodánkban beszélt nyelvek
Német#Francia#Olasz#Spanyol#Lengyel#Orosz#Román#Angol
Waberer's International Nyrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bellus István

a "miért"

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ördög barátom régóta tapossa a 40 tonnát, rengeteg összetartó kamionos van, és közte a barátai is, akik óvva intenek a fent említett cégtől. a mi nap én is oda készültem, mert más lehetőségem nincs, pillanatnyilag, és betértem a boltba egy napi lapért... az egyik cikk benne, egy ex kolléga pereli gyuri bácsit az egy éven keresztül nyúlt üa elszámolás miatt... mit tegyek? ma, magyarországon az AETR-t betartó, a hajdani kamionos fizetést (500 000huf) nyújtó cégek kihaltak? idő kérdése, és valahol útszélen ottfelejtik a napocskás pótokat, és minden más hanyag hitvány cég így fog járni. mondják hogy 100an várnak a helyedre... na de hol??? a kutya nem megy már ezekhez a mocskokhoz, és előbb utóbb muszáj hozzáállást változtatniuk, addig kitartás!! bár azért a kollégák helyében, akik túl vannak a próbaidőn, mindenképpen a mai hatályban lévő munkatörvénykönyvet az irodájukban lapozgatnám.... ha esetleg úgy érzem hgy mégis lesüllyedek napocska szintre, próbaidő alatt figyel, utána minden megszegett törvényért ügyvédet, és kollégákat toboroznék, amivel a fuvarszervezést, a vezetőséget térdre kényszerítem! mert ami jár, az jár! széles utat mindenkinek!

Kazi juhäsz

jó,vagy rossz?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Legalább kifizetik azt a keveset amit kereshetünk! Ha jó a fogyasztásod,elérheted a 7 eurócentet km-ként. Persze más téma,hogy traktor alapnormával számolnak, ráadásul egyformával tipus függetlenül.

Viktor Béla

Lenyúlás?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem értem a lenyulást. A norma korrekt. Azok ne írkáljanak akik egyéni hibák miatt távoztak a cégtől. Szerződést elolvasták mikor beléptek? Ha nem tudták értelmezni, akkor minek reklamálnak? Most, hogy elment a cégtől jobb? Sárdobálással mit old meg? Mégis sokan dolgoznak itt, nekik miért nincs semmi bajuk? Te akinek semmi nem tetszik, miért akartál visszajönni, miért nem vettek vissza? Erről írj. Tárd fel a hibáidat, mi is tanuljunk belőle.

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szia megtudná valaki mondani,hogy lehet közvetlenül a WABERER'S -hez jelentkezni?

Váczy Győző

Jó cég!!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sokat hallottam a cégről. Jót is rosszat is. Eddigi információim azt bizonyitják, hogy nagyon jól működő társaságról van szó. Nem is értem azokat a munkavállalókat, akik itt dolgoznak és rossz véleményt mondanak. Szerintem valami tévedésben élnek. Dolgozni kell. Nem ocsárolom azt ahonnan a kenyeret kapom. Menjenek máshoz, akkor rá jönnek, hogy máshól még rosszabb.

Tóth János-yaneeka

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemrég valahol megjelent egy "vélemény" amelyben a Zeg-es irodát bírálták. Bár igaz, hogy én nemrég vagyok ott, de a felsorolt "sérelmeknek" én nyomát sem láttam. Ha valaki nem látja be, hogy bizony ebben a munkában benne van annak a lehetősége, hogy néha kint kell maradni több hetet is, az menjen inkább postásnak, aztán csöngessen 2x! Hogy vannak olyan kollégák, akik pihenőidejükben sörrel töltik fel élő testkultúrájukat, nem vitatom, tekintve, hogy nem vagyunk egyformák. Hogy van olyan pilótakeksz, akinek a P.H. értéke kicsit alacsonyabb, és a komfortérzete is csapnivaló? Nos, még mindíg különbözünk. Milyen jó, hogy így többszinű a világ... Nem vitatom, hogy pocsék érzés olyan autót vezetni, aminek a "gazdája" erős hiányosságokkal küzd a mentalhigénia területén, de erről mit tehetnek a vezénylők, vagy a kereskedők?!? És ugye az világos, hogy egy vezénylő sem "isten"? Nem ők döntik el, hogy ki jön haza, és ki marad kint, hanem a fuvar figyelembevételével mozgatják a kocsikat. Én eddig úgy vettem észre, hogy mint hazajutás, mint pihenő tekintetében a Zeg-es csoport, nagy figyelmet fordít a segítségre. Persze, mindíg van olyan ember, akinek "semmi sem jó". Mutass egy olyan munkahelyet, ahol mindenki boldog, és mindennel meg van elégedve! ( Na, jó... mondjuk a pornószínészet. De ott 20 cm alatt, szóba sem állnak veled... )

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Waberer's International Nyrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Nagykőrösi út 351.
  1239  Budapest
 2. Igló U. 35.
  1185  Budapest
 3. Európa U. 6
  1239  Budapest
 4. Száva Út.6.
  1107  Budapest
 5. Szállítók U.4.
  1211  Budapest
Az összes Waberer’s kirendeltsége Budapest településen