VT-Soft Software Kft., Budapest

frissítve 2020.01.20.

Gazdasági információk

Adószám
10238866-2-41
TEÁOR kód
6201 - Számítógépes programozás

Leírás

VT-SOFT Kft. meghatározó szereplője a hazai humánügyviteli szoftverek és outsourcing szolgáltatások piacának. Professzionális megoldásokat nyújtunk közel 1000 ügyfelünk számára a bérszámfejtés, a munkaügy, az adózás valamint a humánerőforrás-menedzsment területén.
Széles körű szaktudásunk, illetve több mint több 10 éves szakmai tapasztalatunk révén, hatékonyan teszünk eleget a legmagasabb szintű elvárásoknak. Mind a hétköznapi alkalmazások, mind pedig a speciális, egyedi feladatok megoldásában is az élen járunk.
Célunk, hogy növeljük partnereink hatékonyságát, és leegyszerűsítsük, gazdaságossá tegyük humánerőforrással kapcsolatos tevékenységeiket, valamint megteremtsük a biztonságos működés feltételeit számukra. További célkitűzésünk, hogy ügyfeleink egyedi igényeit, szakmai szempontjait megismerve a lehető leghatékonyabb megoldást nyújtsuk a számukra.


Cégleírás
Fejlesztéseink, mint például az OPUS bérprogram, követik a mindenkori jogszabályváltozásokat, így biztosítva ügyfeleink számára a zavartalan, illetve biztonságos működést. Rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez és továbbra is nyitottak vagyunk az új, illetve egyedi megoldások iránt. Szoftvereink használati jogát megvásárolni vagy bérelni is lehet, illetve programjaink ASP rendszerben is igénybe vehetők. Outsourcing szolgáltatásaink keretében szakszerűen ellátjuk a vállalatok teljes körű humánügyvitellel kapcsolatos feladatait, mint például: bérszámfejtés, TB számfejtés és munkaügyi feladatok elvégzése, vagy az elvárt munkaerő felkutatása.
Nagy tapasztalattal rendelkező, összeszokott szakemberek dolgoznak együtt vállalatunkban. A csoportmunka inspiráló és szinergikus hatású, ezért munkatársaink egyedi teljesítményei nem egyszerűen összegződnek, hanem együtt többet nyújtunk, együtt többre vagyunk képesek, együtt magasabb színvonalú, teljesebb szolgáltatási palettát tudunk megbízóinknak ajánlani: a működés biztonságát. A VT-SOFT a lengyel TETA csoport tagja.
A wroclawi székhelyű TETA S.A. Lengyelország egyik legnagyobb üzleti megoldásokat fejlesztő szoftvercége, mely számos nemzetközi elismerést tudhat magáénak, többek között első helyezett lett Constellation termékével az ISV/Software Solutions Partner kategóriában a Solutions Microsoft Partner Program Awards 2009 rangos versenyén.
Kulcsszavak:
Bérszámfejtés, Adózás, Bérprogram, Munkaügyi feladatok, Humánügyvitel, Outsourcing szolgáltatások, Munkaügy, Outsourcing, Humáneroforrás, TB számfejtés, Asp rendsze, Humáneroforrás-menedzsment, Humánügyviteli szoftver
Termékek
Szoftver, Bérszámfejtő program, Humán erőforrás menedzsment
VT-Soft Software Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: VT-Soft Software Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Lőpormalom utca 1
  1031  Budapest
  (1) 242 7961
 2. Nánási Út 1/B
  1031  Budapest
  (1) 436 0290
 3. Vízimolnár Köz
  1031  Budapest
  (1) 242 3896
 4. Vízimolnár Utca 46
  1031  Budapest
  (1) 242 3854
 5. Kazal Utca 103
  1031  Budapest
  (1) 387 0824
 6. Szentendrei út 89-93
  1033  Budapest
  (1) 453 2518
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete