VRrehab-ICAROS, Budapest

VRrehab-ICAROS
Hun utca 4/a
1035 Budapest
+36204158756
Külsős rendezvények
+36204263732
VR terapeuta
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A VRrehab azért indult, hogy az eddig megszokott fizioterápiás lehetőségeket magasan megugorva a fizikai (neuromuscularis) fejlesztés sokkal minőségibb, emeltebb szintű ellátást biztosíthassunk.
Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.
A gép által olyan izmok kerülnek aktív mozgatásba, amik a törzs és test stabilitását határozzák meg. Nincs több gyenge, fájó izom, nincs több erőtlen törzs. Annak aki a gyógyulásához, rehabilitációjához, és felépüléséhez egy komoly, hatékony és modern eszközt keres a VRrehabilitáció a legbiztosabb módszer!
A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat, ahol minél több karikán keresztül átrepülve tudunk pontokat szerezni. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény!


Cégleírás
Módszere a rehabilitációban (orvosi és sport rehabilitáció is): Hagyományos állapotjavító és felerősítő technikák, módszerek amik a fizioterápiában, gyógytornában, mozgáskezelésben jelenleg a leggyakoribbak és legismertebbek, sokszor kevésnek bizonyulnak ahhoz, hogy egy teljes komplex mozgás-, és idegrendszert egy időben magas szinten felkészítsék. Az ICAROS géppel kapunk lehetőséget arra, hogy a vestibularis rendszert a szemmozgás-izomkontrollt, ideg és izomkapcsolatot, dinamikus és statikus izmokat egy időben egymást összekapcsolva fejleszthessük. Az edzésből vagy mozgásból való kiesés az alsó végtag sérülése miatt nagy veszteség, az izomszövetnek és mozgásrendszernek. Az ICAROS ezen időszak alatt is legmagasabb szintű izomerősítést és koordinációs fejlesztést adhatja. Már önmagában a testhelyzet (plank) igénybe veszi a gerinc melletti és a törzs elülső részein elhelyezkedő törzsizmokat, így aktívan tartva az izomrendszert.
Kulcsszavak:
Rehabilitáció, Szórakozás, Sporteszköz, Gyógycentrum, Rendezvényeszközök, Virtuális valóság, Icaros, Vr rehabilitáció
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Euro
  Euro
VRrehab-ICAROS a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Riport a VRrehab csapatával a Petőfi TV-ben.

Reset.hu riportja a VRrehab csapatával.

Trexler Erik és a VRrehab

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: VRrehab-ICAROS

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Letöltés

Tanulmány
Tanulmány
PDF from 2017. 10. 08. - 780 KB
File letöltése
ICAROS rendezvényekre
ICAROS rendezvényekre
PDF from 2017. 10. 08. - 461 KB
File letöltése
A VRrehab rövid bemutatása
A VRrehab rövid bemutatása
PDF from 2017. 10. 08. - 504 KB
File letöltése

Hasonló cégek a közelben

 1. Garam U.34
  1133  Budapest
 2. FRANGEPÁN U.74
  1135  Budapest
 3. Váci Út 140.
  1138  Budapest
 4. Radnóti Utca 9. 1/4
  1137  Budapest
 5. Peterdy U. 34. Ii.Em. 2
  1074  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete