Volánbusz Rt., Budapest

40 Vélemények
Volánbusz Rt.
Üllői Út 131
1091 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
(1) 219 8000
(1) 455 7919
(1) 455 7916

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-042156
Adószám
824346-2-44
TEÁOR kód
4931 - Városi, elővárosi, szárazföldi személyszállítás

Leírás

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság közel 90 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már 1067 járművel biztosítja szolgáltatását. A VOLÁNBUSZ Zrt alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedés. Részvénytársaságunk fővárosi székhelyéből adódóan a VOLÁNBUSZ Zrt közlekedteti a Budapestről induló nemzetközi és országos autóbuszjáratok többségét, továbbá a Pest megyei településeket kiszolgáló elővárosi és regionális, valamint helyi járatokat.
Budapestről Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Montenegro, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Románia, Szerbia, nagyvárosaiba, illetve nyaralóhelyeire indulnak nemzetközi VOLÁNBUSZ járatok a Népliget autóbusz-pályaudvarról, de más országokba (Csehország, Görögország, Svájc, Szlovákia, Ukrajna) is biztosítjuk a közvetlen utazást szerződött partnereink járataival. A VOLÁNBUSZ Zrt Budapestről napi mintegy 500 országos autóbusz-járatot közlekedtet az ország mintegy 100 városába, biztosítva így a megyeszékhelyek, valamint a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi közvetlen és rendszeres kapcsolatát a fővárossal. Napközben óránként vagy még gyakrabban indulnak járatok Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya irányába, de számos járat indul a Mátrába, az Alföldre, a Balatonhoz vagy a Dunántúl más tájaira.
Pest megyében a VOLÁNBUSZ Zrt napi mintegy 5500 járat üzemeltetésével 184 város és község számára biztosítja az utazási kapcsolatot részben a főváros felé, részben a körzetközpontok és egyéb települések között. Egyes elővárosi vonalakon - pl. Érd, Diósd, Fót, Dunakeszi, Zsámbék, Páty és Perbál, Vecsés, Maglód, Ecser, Gödöllő, Veresegyház és más települések felől - csúcsidőben akár 5-10, max.


Kulcsszavak:
Személyszállítás, Autóbusz, Közlekedés, Volán, Közlekedési Vállalat, Busz, Tömegközlekedés, Közúti Közlekedés, Internet, Utazás, Web, Design, Hungary, Gépjárműjavítás, Állomás, Email, Vonal, Isp, Buszjegy, Népliget, Buszbérlet, Euroweb, Volánbusz, Brelt
Volánbusz Rt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Busz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A volán szerintem kész katasztrófa mert reggelente vagy nem jönnek a buszok vagy késnek vagy nem áll meg és az a legjobb benne ha nem áll meg a következőre nem férsz fel az én véleményem szerint borzalmas.

lehetetlen utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnálom, hogy nálunk Pest Megyében nem lehet utazni sehová este 8.00 óra után. Akinek nincs autója az be van zárva arra a településre ahol lakik, de járjanak az emberek szinházba, moziba vagy csak egy ismerőshöz bárhová. Nagyon felháborító !!!!!!!!

hozzászólás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Busszal járok minden nap oda-vissza dolgozni és haza. A közlekedés sokat javult egy fél éve, már csak némely sofőr stílusán kellene változtatni. Ma reggel pl. a sofőr a buszmegállónál nem állt meg, holott kb. 6 felszálló lett volna, viszont az ismerős barátnőt a háza kapujáig vitte, de persze azon a helyen nem is volt megálló.

menetrend

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szeretném ha a menetrendünkbe beiktatnák a 9 orási buszt is. Nagykátáról tápiószentmártonba. ha megoldható segitsenek előre is köszönjük. a buszok kényelmesek kulturáltak és a jegárak is elég magasak. egyébként nem vagyok mérges csak megfagytam. bartyikricsi@freemail.hu

lolita0820
Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem valami rózsás a helyzet volánnál. Volán busszal járok minden nap kétszer.A buszok túl zsufolak.Nem egyszer történt már meg velem hogy nem fértem fel a buszra.Több diákkal is már megesett ez az eset.A faluból a szülők összefogtak,bementek a volánhoz és kérvényezték hogy reggel mikor sok diák két busz jöjjön.Most már nem maradok ott a buszmegállóban,de még így is nyomorogni kell.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Volánbusz Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Krt 12-14
  1097  Budapest
 2. Ifjúmunkás U. 20.
  1091  Budapest
 3. Gyáli Út 21-23 6Ép. Fsz.2.
  1097  Budapest
 4. Drégely Utca 9
  1097  Budapest
 5. Ceglédi Út 30.
  1107  Budapest
 6. Baross 110
  1047  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete