VODAFONE TELEKOMMUNIKÁCIÓS CIKKEK ÜZLETE, Budapest

57 Vélemény
frissítve 2020. január 10.

Nyitvatartási idők

szombatSzo
10:00 – 22:00
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 21:00
keddK
10:00 – 21:00
szerdaSze
10:00 – 21:00
csütörtökCs
10:00 – 22:00
péntekP
10:00 – 22:00
Zárva.
Nyitásig  47 min.
47 min

Gazdasági információk

Cégnév
Vodafone Magyarország zrt
Cégjegyzékszám
01-10-044159

Leírás

Alig több mint két évvel a piacra lépése után a Vodafone már ötszázezredik aktív ügyfelét köszöntötte Magyarországon. július 11. Az átalánydíjas csomagkapcsolt internet és adatátviteli szolgáltatások is megjelentek a Vodafone kínálatában.


Cégleírás
2003január 30. Magyarországon is elindult a Vodafone live!, amely mobil e-mailezésre, csevegésre képes, színes WAP és mobilos játékokat magában foglaló multimédia-szolgáltatás. február A Vodafone Magyarország létrehozta a Vodafone Magyarország Társadalmi Esélyegyenlőségért Alapítványt.
április A Vodafone megkezdte a Mobile Connect Card árusítását. A hordozható számítógépbe helyezhető kártya segítségével a világ minden pontjáról online kapcsolatot hozhat létre a felhasználó anélkül, hogy mobiltelefonját a notebookjához csatlakoztatná, vagy vezetékes vonalat keresne.
május A Vodafone Magyarország előfizetőinek száma átlépte az egymilliós határt.július A Vodafone több mint ezer embert foglalkoztat Magyarországon.október A Vodafone Platina EFFIE díjat nyert a "Netfüggők" kampányáért.
Kulcsszavak:
Telefonszolgáltató, Mobil internet, Mobilkommunikációs cég
Szolgáltatások
Feltöltőkártyás csomagok értékesítése, Havidíjas előfizetés értékesítése, Internet előfizetés értékesítése, Ügyfélszolgálat, Feltöltőkártyás csomagok egyenlegfeltöltése, Szerviz felvevőhely, Technikai segítségnyújtás
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
VODAFONE TELEKOMMUNIKÁCIÓS CIKKEK ÜZLETE a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

becsapás

, több mint 2 évvel ezelőtt

2010.01.29.-én vettem 2db egyforma készüléket előfizetéssel, de az egyik már 5.-ször voltszervízben és annak ellenére, hogy a hatályos jogszabályok előírják a készülék cseréjét a mai napig nem hajlandó a Vodafon kicserélni a készüléket.De a havidíjat azt beszedi.

Vodafone

, több mint 2 évvel ezelőtt

Már az első telefonom is Vodafonos volt, soha nem használtam más szolgáltatót és nem is fogok. Itt nagyon alacsonyak az árak. A készülékek olcsón megvásárolhatóak, amik minőségiek és szépek. Ez a cég gyakran indít akciókat is ami még külön jó, mert a sima árak is jók. Nagyon jó áron telefonálok mindig. Nem volt még soha semmi bajom a szolgáltatóval és a sim-kártyámmal sem. Mindenkinek ajánlom, aki szolgáltatót kíván váltani vagy most szeretne először vásárolni telefont és ehhez választania kell szolgáltatót!

mobil internet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Évek óta használom a vodafone mobil internet csomagjait. Mivel nem mindig van szükségem rá, így csak vitamax kártyára szoktam tölteni amikor szükséges. A lefedettsége is talán a legjobb ebben a kategórában a három mobilszolgáltató közül.

vodafone

, több mint 2 évvel ezelőtt

Jó pár évvel ezelőtt kaptam a nővéremtől az előfizetéses vodás telefonomat. Mindez idáig nem volt problémám a vodafonnal. Talán annyi említhető, hogy a reklámmal ellentétben, nem olyan jó a lefedettség, mert nem tudok mindenhonnan telefonálni vele. A vodánál vásárolt telefonokkal meg vagyok elégedve, mindig kapok újat, szinte ingyen, mivel elsődlegesen telefonálásra használom, amelyet egy olcsóbb készülék is kielégít. A készülékek garanciális javítását hamar elvégzik, már emiatt vittem vissza telefont, kaptam cserekészüléket is. az ügyfélszolgálatosok segítőkészek, bár az üzleteikben én néha érzek egy kis káoszt, emiatt előnyben részesítem az ingyenes telefonos vagy internetes ügyintézést.

vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy akció keretén belül rendeltem magamnak Vodafone sim kártyát tavaly ősszel. A kártya aktiválásával a posta hibájából volt egy kis gond ( nem ért ide a levél időben), ami miatt nem tudtam felhasználni a meghirdetett hétvégi kedvezményt. Az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkészek voltak, a reklamációm után pár napon belül már aktiválni tudtam a kártyámat, s kárpótlásul egy feltöltést is felajánlottak. A percdíjakkal is meg vagyok elégedve, azóta is használom a kártyát.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) VODAFONE TELEKOMMUNIKÁCIÓS CIKKEK ÜZLETE részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter