Vista Utazási Irodák Kft. - Főiroda, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

A 2020.06.03. napon beállított nyitvatartási idők
csütörtökCs
9:30 – 18:00
péntekP
9:30 – 18:00
szombatSzo
10:00 – 14:30
vasárnapVZárva
hétfőH
9:30 – 18:00
keddK
9:30 – 18:00
szerdaSze
9:30 – 18:00
Nyitva.
Zárásig  37 min.
37 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-067990
Adószám
10415319-2-42
TEÁOR kód
7912 - utazásszervezés

Leírás

A céget 1989-ben alapította két magyar magánszemély, akik mindmáig a vállalkozás társtulajdonosai. A Vista valamennyi magyar utazási iroda közül a legnépesebb ügyfélkört tudhatja magáénak: utasainak száma évente meghaladja a százharminc ezret. A cég hálózatában, fővárosi és vidéki irodáiban több mint kétszáz munkatárs szolgáltat.
A Vista Magyarország első számú utazási irodája, évi forgalma 10 milliárd forint. Az adózott nyereség csaknem teljes egészét újabb fejlesztésekre és az ügyfelek kényelmét szolgáló elképzelések megvalósítására fordítja.
A cég pénzügyi biztonságát a milliárdos nagyságrendű értéket képező terheletlen ingatlantulajdon is szavatolja.


Cégleírás
A Vista a hazai repülőjegy-értékesítés területén 1995 óta piacvezető s valamennyi jelentősebb légitársaság kiemelkedő partnere. Az utóbbi években a Vista rendre elnyeri a "Legjobb Utazási Iroda" megtisztelő címet. Két éve megkapja a kitűnő hírnevet szerzett márkáknak járó SuperBrand, 2006-ban pedig a trendi, "kúl" márkáknak járó CoolBrand díjat is. A szakma és a gazdasági sajtó megítélése szerint fejlett innovatív készségével, pénzügyi stabilitásával és egyedi szolgáltatási kultúrájával a Vista kiemelkedő szereplője a hazai utazási piacnak. A cég egyre nagyobb szakmai elismertséget szerzett magának külföldön is, s ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert és szövetségesi kapcsolatokat épített ki. A Vista így, bár jóllehet magyar tulajdonú vállalkozás, igazi nemzetközi céggé válhatott.
A Vista stabilitását, a jelentos anyagi alapokon túlmenően, a létrejötte óta folyamatos nyereséges üzletmenet garantálja. A Vista fejlődése az önerőre támaszkodáson alapul, azaz a hazai utazási iparban példátlanul dinamikus növekedése folyamán soha nem volt ráutalva külső pénzforrások igénybevételére. Terveinek megvalósításában továbbra is fontos szerepet játszik a megfontoltság, az üzleti kalandorság elkerülése és a fizetési kötelezettségek teljesítése. A Vista kiemelkedő gazdasági stabilitása egyben garancia az utazási szerződésekben foglalt kötelezettségek maradéktalan teljesítésére is. Külön erre szolgálnak kauciói és 1 milliárd 150 milliós bankgaranciája.
Egyediségével és újító képességeivel a Vista a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője. A szokványos utazási irodákhoz képest a lehetséges utazási szolgáltatások teljes körét vállalja fel, azaz kivételesen komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég utasait különleges hangulatú környezetben, fiatal, dinamikus és szakavatott munkatársak várják.
Idegen nyelvű leírás
VISTA Travel Agencies was founded in 1989. Our goal is to satisfy the traveling needs of more than 100.000 new and returning travelers a year by offering comprehensive travel solutions. VISTA Travel Agencies is a fully licensed travel agency, registered by the Hungarian Trade Licensing Office and a well-established member of several national and international organizations, such as IATA. Started as a small company by two enthusiastic individuals - Vista is a dynamically operating, award-winning company now, with more than 100 hard-working employees and 12 branches nationwide (6 in Budapest and 6 in other major Hungarian cities) producing annual revenue of 10 billion HUF. Regarding corporate travels, Vista Travel Agencies provides a wide range of services via its department office, a member of international company, BCD Travel Group.
Kulcsszavak:
Utazási iroda
Szolgáltatások
utasbiztosítás, repülőjegy foglalás, autóbérlés, vízumügyintézés, rendezvényszervezés, céges utaztatás
Márkanevek
vista utazási iroda
Szolgáltatási helyek
Budapest
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol, Német
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
 • Szép kártya
  Szép kártya
Vista Utazási Irodák Kft. - Főiroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Vista Utazási Irodák Kft. - Főiroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Letöltés

Vista Katalógus - 2016 NYÁR
Vista Katalógus - 2016 NYÁR
PDF from 2016.04.26. - 7961 KB
File letöltése
Vista Katalógus - 2016 NYÁR
Vista Katalógus - 2016 NYÁR
PDF from 2016.04.26. - 7961 KB
File letöltése

Közelben található Vista kirendeltségek

 1. Andrássy Út 1
  1061  Budapest
 2. Futó Utca 37-45
  Budapest  Budapest
 3. Lövőház U. 2-6,
  1024  Budapest
 4. Alkotás Út 53/A
  1123  Budapest
 5. Október Huszonharmadika Utca 6-10
  1117  Budapest
Az összes Vista kirendeltsége Budapest településen