Vince Kiadó Kft. - Budapest - Margit Krt.

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Kiadványaink a világra nyitott, érdeklődő emberekhez szólnak. Gyakorló és tanuló értelmiségiekhez, akik kedvelik a tudomány- és a művészetközi gondolkodást, ezért szívesen forgatnak olyan köteteket, amelyek a szakírás és az ismeretterjesztés határán mozognak, mindkét megközelítés módszerét alkalmazzák. Ilyen értelemben, ha úgy tetszik, a Spektrum tévé Gutenberg-galaxisbeli rokonai szeretnénk lenni. Tényeket közlünk, amelyek az olvasót új meg új kérdésekre sarkallják.


Cégleírás
Művészeti monográfiákat, albumokat, társadalom- és természettudományi ismeretterjesztő műveket, felsőfokú pedagógiai, pszichológiai, jogi köteteket, családi, utazási- és szakácskönyveket, életviteli munkákat, referenciakiadványokat publikál. Témaválasztásunk tehát nem arisztokratikus, de azért arra törekszünk, hogy az egyes tárgykörök, műfajok szakembereinek javától közöljünk színvonalas műveket. E könyvek sajátossága, hogy rendszerint nem csupán korábbi ismeretek minél teljesebb, de feszes összefoglalását adják, hanem a legfrissebb kutatási eredményeket, feltevéseket is tartalmazzák. Szerzőink többsége jeles stiliszta, vagyis a legelvontabb tudást is világosan, követhető logikával, nemegyszer olvasmányosan közlik az olvasókkal, mindazokkal, akik a könyv élvezetét szívesen társítják némi gondolatcsiszoló erőfeszítéssel. A kiadó szerteágazó tevékenységet folytat: könyvkiadással, -terjesztéssel, importtal és exporttal foglalkozik, nyolc könyvesboltot működtetünk.
Kizárólagos forgalmazói vagyunk a Taschen, a h.f. ullmann an imprint of Tandem Verlag GmbH és a Könemann kiadóknak. Az idegen nyelvű könyvek forgalmazásában további partnereink: Pepin Press, Atrium Group, TeNeues Verlag, Daab GmbH.
Kulcsszavak:
Könyvkiadó
Termékek
művészeti monográfiák, albumok, ismeretterjesztő művek, pedagógiai kötetek, szakácskönyvek, életviteli munkáka, referenciakiadványok
Vince Kiadó Kft. - Budapest - Margit Krt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Vincze

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Vincze Kiadó által forgalmazott művészeti albumok a legszínvonalasabbak közé tartoznak. Több árkategóriájú sorozatot is megjelentetnek, és rendszeresen frissítik az idegen nyelvű könyvállományukat is. Magam a Művészetek Palotájában lévő könyvesboltjukat látogatom. Karácsonyra és egyéb ünnepekre is igazán megfelelő hely az ajándékválasztásra.
## könyv# album# művészet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vince Kiadó Kft. - Budapest - Margit Krt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Vince Kiadó kirendeltségek

 1. Margit krt. 64/b
  1146  Budapest
 2. Krisztina Krt. 34
  1013  Budapest
 3. Klauzál Tér 13
  1072  Budapest
 4. Komor Marcell U. 1
  1095  Budapest
 5. Tomori u. 33.
  1138  Budapest
Az összes Vince Kiadó kirendeltsége Budapest településen