VICTORIA HOLDING Kft., Budapest

frissítve 2020. január 3.

Gazdasági információk

Adószám
10593402-2-43
TEÁOR kód
5510 - Szállodai szolgáltatás

Leírás

A Hotel Victoria Budapest történelmi belvárosának a szívében fekszik, a budai oldalon közvetlenül a Duna partján. Mivel az épületben széles panoráma ablakok vannak, minden szobából fantasztikus kilátás nyílik a városra. A szálloda igazán vonzó helyen van, közvetlenül a Budai Vár szomszédságában, 10 perc sétányira a Mátyás templomtól és 5 percre a Lánchídtól. A műemlékek, a főbb látnivalók, a művészeti, bevásárló negyedek és a sétálóutcák, Budapest üzleti és pénzügyi negyede is mind könnyen elérhetők akár gyalogosan is.


Cégleírás
Hotel Victoria Budapest történelmi belvárosának a szívében fekszik, a budai oldalon közvetlenül a Duna partján. Mivel az épületben széles panoráma ablakok vannak, minden szobából fantasztikus kilátás nyílik a városra. A szálloda igazán vonzó helyen van, közvetlenül a Budai Vár szomszédságában, 10 perc sétányira a Mátyás templomtól és 5 percre a Lánchídtól. A műemlékek, a főbb látnivalók, a művészeti, bevásárló negyedek és a sétálóutcák, Budapest üzleti és pénzügyi negyede is mind könnyen elérhetők akár gyalogosan is. A Hotel Victoria**** története A Hotel Victoria eredetileg Budapest egy másik pontján épült fel 1983-ban, a második világháború utáni első magántulajdonú szállodaként.
Mivel azonban ebben az időben nem igazán fogadták el azt, hogy egy szálloda magántulajdonban is lehet, az állam elrendelte, hogy a szállodát el kell adni egy állami tulajdonú szállodavállalatnak. Szerencsére azonban a ?Hotel Victoria? nevet nem kellett eladni. Pár évvel később megkezdődött az ?új? Hotel Victoria építése, a szálloda pedig 1990-ben nyílt meg, Budapest egyik legjobb helyén, a Duna partján, a városközpontban, ahol a szálloda minden szobájából csodálatos kilátás nyílik Budapestre. A szálloda minden fontosabb szolgáltatást biztosítani tud az egyéni turisták és az üzleti utazók számára.
A Hotel Victoria tulajdonosainak az az eltökélt céljuk, hogy a szállodát a legjobb budapesti Boutique hotellé tegyék. Tudjuk, hogy a Boutique hotel kifejezés egyelőre nem igazán ismert Budapesten, de ez a szálloda és szolgáltatásaink minősége remélhetőleg hamarosan közismertté fogja tenni. Hotel Victoria**** Elhelyezkedése Budapesten
Idegen nyelvű leírás
Hotel Victoria is located in the heart of historical downtown of Budapest, on the Buda side, directly on the riverside of the Danube. As the facility is equipped with large panoramic windows, one can enjoy the spectacular view on the city from all rooms. The hotel is truly an attractive location as it is situated directly in the neighbourhood of the Buda Castle, within 10 minutes walk from the Matthias Church and 5 minutes walk from the Chain Bridge. The historical monuments, the main sights, the artistic, shopping and pedestrian area, the business and financial quarter of Budapest is also within easy reach, walking distance. Hotel Victoria was originally built at another location in Budapest as the first private hotel after World War II in 1983.
As at that time the private accommodation business was obviously not accepted, the state forced the owners to sell the hotel to a state-owned company. Fortunately the company did not want to buy the name: Hotel Victoria. Some years later the construction of the new Hotel Victoria began and it was opened in 1990 with one of the best location in Budapest, on the riverside of Danube in the center of the city with a spectacular view from all hotel rooms to Budapest. The hotel offers all major services for tourists and business people.
The primary aim of the owners is to operate Hotel Victoria as the best Boutiquehotel in Budapest. We understand that the expression Boutiquehotel is not very well-known in Budapest yet, however building on this location and quality of service hopefully it will soon become largely popular.
Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Szállodaipar, Vendéglátás, Budapesti szállás, Vendéglátóipar, Szálláshely, Vendéglátó, Szállodafoglalás, Online hotel
VICTORIA HOLDING Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: VICTORIA HOLDING Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. BOD PÉTER UTCA 20.
  1112  Budapest
  1/319-0574
 2. ÉRDI ÚT 2.
  1112  Budapest
  (30) 384 0210
 3. Sasadi Út 123.
  1112  Budapest
  (1) 227 9614
 4. Dayka Gábor Utca 3
  1118  Budapest
  (1) 505 3704
 5. Dayka Gábor U. 3.
  1118  Budapest
  (1) 505 3600
 6. Németvölgyi út 110.
  1124  Budapest
  (1) 319 1212
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete