Viasat Hungary Zrt., Budapest

31 Vélemények
Viasat Hungary Zrt.
Váci út 99.
1134 Budapest - XIII. Kerület
(1) 887 4700
(1) 887 4701
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12528479-2-41
TEÁOR kód
6020 - Televízióműsor összeállítása, szolgáltatása

Leírás

VIASAT3, Magyarország harmadik és leggyorsabban növekvő TV csatornája ma bejelentette, hogy 2005. február 4-től műsora kizárólag kábeles és műholdas előfizetői rendszereken érhető el. A budapesti AM Mikro és az egész országban fogható műholdas UPC Direct hálózataival együtt a csatorna jelenleg több, mint 1, 7 millió háztartásban fogható. Ennek megfelelően a VIASAT3 a budapesti földi sugárzásra vonatkozó engedélyének a megszüntetéséről állapodott meg az Országos Rádió és Televízió Testülettel. A csatorna regionális műholdas műsorszolgáltatóként történő nyilvántartásba vétele minimális veszteséggel jár az adó országos lefedettségében, amit a kábeltelevíziós hálózatok további gyors terjedése a jövőben minden bizonnyal ellensúlyozni fog.

 1. Contact
 2. Jobs

Cégleírás
Nyilvánosságra hozta harmadik negyedéves eredményét a Modern Times Group (MTG) nemzetközi szórakoztatóipari vállalatcsoport, a VIASAT3 tulajdonosa. A 2006. szeptember 30-án lezárult harmadik negyedévben folytatódott a VIASAT3 dinamikus bevétel-növekedése. A csatorna harmadik negyedéves árbevétele a tavalyi év hasonló időszakához képest 28 százalékkal, 18-ról 23 millió svéd koronára (kb.
700 millió forint) nőtt. Az év első kilenc hónapjára vetítve a növekedés 38%-os; 57-ről 78 millió svéd koronára nőtt (kb. 2,23 milliárd forint).
(A bevételi adatok a csatorna összes bevételét, köztük a netnet alapon számított hirdetési bevételeket tartalmazzák.) A bevétel-növekedés hatására a harmadik negyedéves üzemi veszteség a tavalyi négyről 2 millió svéd koronára, míg az első három negyedéves üzemi veszteség 16-ról 1 millió svéd koronára csökkent.
Kulcsszavak:
Reklám, Hirdetés, Reklámeszköz, Reklámszolgáltatás, Média, Televíziótársaság, Műsorszórás, Programok, Musorszervezés, Mambo, Direkt, Lake, Ranger, Walker, Texas, Silikon, Creek, Greyhound, Efterlyst, Cityakuten, Viasat, Väder, Tv3, Barntrean, Dawsons, Ricky, Felicity
Termékek
Film, Reklámfilm
Viasat Hungary Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Számomra ez a csatorna a legtökéletesebb. Bármikor ide kapcsolok érdekes, szórakoztató filmeket látok. Picit hiányolom, hogy valamiféle híradó, vagy csak hírek nincsenek. Gondolok én az esti főműsoridőre lehet ez csak öt perces is de jó volna. A viasat 6-ról viszont nem tudok jót mondani, talán azért mert amilyen filmek ott mennek nekem nem tetszenek.../de csak ezek nem/.További jó munkát és jó egészséget minden ITT dolgozónak. Szép napot!!!

géza

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elfogadhatatlanul, semmibe vevő egy jónak induló, de a béka s..... alá süllyedő cég lett ez a viasat 6!!!!!! Idáig bármilyen műsort kezdtem el nézni max az 1.évad után ujra kezdték, vagy még azelött abba hagyták!! csak 2 pl:Eureka (Minek kezdték ujra?????Ha nincs pénz ne is kezdjék el!!) A másik a fireflight (Szentjánosbogár). És u.....ó, hogy még a telefont se képesek felvenni. Kiváncsi vagyok, hogy most megint ujra kezdik Eurekat, vagy leveszik a műsoról ha megint vége az 1.évadnak!!!!????

...

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is nagyon gyakran nézek Viasatot,és szerintem is nagyon jó a csatorna.Dina megjegyzéséhez annyit azért hozzáfűznék,hogy szerintem az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött a csatorna a reklámok tekintetében.Ez előtt kb. egy évvel valóban nagyon hosszúra sikeredtek a reklámblokkok,de manapság szerintem ebből a szempontból is magasan lekörözi a Viasat a többi csatornát.Szerintem,ha megnézünk egy TV2-t,RTL-t vagy bármely más kisebb vagy nagyobb csatornát,akkor láthatjuk,hogy lényegesen hosszabbak a megszakítások,mint itt.Persze,viszonylag gyakran vannak reklámok,de ennek megvan a maga oka.És az,hogy pont a legizgalmasabb résznél szakítják meg a műsort ez puszta véletlen.:) Persze ezzel senkit sem akartam sértegetni,nem beszólogatni akartam,puszta észrevételnek szántam a dolgot.:)
## reklám# csatorna# viasat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

holdfényeske
viasat3

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Régóta kedvelem ezt a Tv csatornát. A filmekből a Helyszínelőket szeretem leginkább. A Miami és a New York-i helyszínelők is kedvencek. Itt biztosan megtalálom valamelyik részt, amit esténként nézhetek. Kezdetben zavartak a filmben azok a jelenetek, ahol elképzelik, hogy mi történhetett, illetve amikor a nyomozás részleteit mutatják be, de ma már kedvelem ezeket is, sőt az utóbbi részletek a nagy kedvencek a sorozatból.Olyannyira szeretem a sorozatot, hogy sokszor akkor is megnézem, ha már láttam az adott részt, s emlékszem a végkifejletre. Tetszik a dinamikus, lendületes képek sora, s annyira megszoktam, hogy sok más akciófilmet unalmasnak találok, mert nem történik olyan gyors ütemben a bonyodalom. Szeretem a főzéssel kapcsolatos műsorokat is, most a Mesterszakácsot követem figyelemmel.Jó dolognak tartom, hogy van ismétlés, mert ha valami miatt lemaradok egy-egy részről, akkor más időpontban bepótolhatom. A reklámokat itt sem szeretem, s különösen idegesít a mostanában elterjedt reklám -amit sajna a Viasat is átvett- ami sms küldésre buzdít, mert akkor bizonyos "fontos" dolgokat megtudsz. Kicsit negatív számomra az is, hogy egy-egy sorozatot úgy hagynak abba, hogy előtte nem figyelmeztetik a sorozat nézőit pl. Monk, a flúgos nyomozó.
## tv csatorna sorozatok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

mika008
Viasat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Alapjában véve nagyon jó csatorna, mely konkurenciát jelent a többi vezető csatorna számára. Én legfőképp a sorozatokat szeretem rajta. Például imádom a jóbarátokat, illetve a helyszínelők bármelyik változatát. Szinte minden este talál magának az ember valami kikapcsolódásra való filemet, sorozatot. Egyetlen negatívuma a csatornának, hogy nagyon gyakran és sajnos hosszú időre vannak reklámok. Persze a filmeket mindig a legizgalmasabb pillanatban szakítják félbe, és mire az ember már rávenné magát, hogy folytassa a filmet, már el is megy a kedve az egésztől. De mindezek ellenére szuper csatorna, amely folyamatosan fejlődik. Jobbnál jobb műsorokat tesz adásba.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Viasat Hungary Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Lomb U. 23-27.
  1139  Budapest
 2. Fáy U. 14.
  1139  Budapest
 3. FRANGEPÁN U. 3.
  1139  Budapest
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete