Vatera Hungary Kft., Budapest

124 Vélemény
frissítve 2019. augusztus 16.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-727285
Adószám
282156-2-42

Leírás

Laptop, mobil, telefon, mp3 lejátszó, régiség árverés Magyarország legnagyobb aukciós oldalán a Vatera.hu-n. Vaterázz!


Cégleírás
A Vatera.hu Kft. a következő internetes értékesítési megoldásokat kínálja: I. Internetes értékesítési megoldások Internetes kiskereskedelem (kereskedőknek, B2C) Internetes kiskereskedelem (magánszemélyeknek, C2C) Likvidációs megoldások elfekvő raktárkészletekre és régebbi modellekre (B2C és B2B) Zárt aukciók disztribútorok számára (B2B) Nagyvállalalati belső eszköz-likvidációk (B2C) Külső vállalati eszköz-likvidációk (B2C és B2B) Beszerzési aukció (B2B) III.
Kiegészítő szolgáltatások Teljes körű aukció-menedzselés Termékleírások elkészítése Fényképezés és digitális képszerkesztés Logisztikai keretszerződések Logisztikai lebonyolítás Beszedések pénzügyi lebonyolítása Aukciós partnerek meghívása Marketing kampányok tervezése és piaci bevezetés szervezése Tréning eladók (felelős munkatársak) számára Tréning vevők számára Vatera Akadémia II. Értékesítési infrastrukturális (ASP) szolgáltatások Internetes bolt a Vatera piacterén Prémium internetes bolt Zárt aukciós platform Beszerzési aukciós platform Hitelkártya-elfogadási modul Kiemelt chat ügyfélszolgálati modul Intranet-modul SMS modul Power seller tool feltöltő eszköz Komplett weboldalak kivitelezése IV.
Marketing szolgáltatások "Egy forintos aukció" új termékek és új szolgáltatások piaci bevezetéséhez Vatera hírlevél és DM Vatera banner hirdetés Vatera kategória-szponzoráció Vaterabolt hirdetési lehetőségek Portál megrendelőlapok Külső email DM kampányok Munkahelyi vásárlási programok email kampány keretében Marketing programok teljes körű tervezése és kivitelezése
Kulcsszavak:
Ékszer, Óra, Licit, Régiség, Internet, Webáruház, Eladás, Telefon, Mobil, DVD, Kamera, Internet szolgáltatás, Antik, Mp3, Fényképezőgép, Árverés, Lejátszó, Vaterázz
Vatera Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

belépési nehézségek

, több mint 2 évvel ezelőtt

rossz. A belépést kérem úgy lehetővé tenni, hogy az Önök által adott jelszóval az sikerüljön is, Ma lemaradtam egy aukcióról, mert ahogy írtam az Önök által adott új jelszóval sem tudtam belépni.Kérem ezen változtatni.és lehetőleg gyors választ kérek.

ügyfélnév

, több mint 2 évvel ezelőtt

2006 óta Regisztrált ügyfelük vagyok és nem enged belépni a rendszer, segítséget sem küldi el fel sem veszi.
50 tétel futó aukció megy !!!!!!!!
400 ++++ adás-vételem volt eddig szeretném folytani Üdv Péterffy István

Elmaradás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nos, soha egyetlen egy cégről nem írtam még negatív értékelést, még ha volt is vele kisebb összetűzésem!
De VATERA esetében már nem bírtam cérnával, teljesen rendben van, hogy hasznot tesznek egy általam eladott termékre, hiszen így működik a világ! Továbbá saját figyelmetlenségem is, hogy a nem rendeztem az eladott termék után kiírt összeget, ami 1600Ft, ami már dühítő volt egy kicsit, hogy kaptam egy 5.000Ft értékű csekket behajtó cégen keresztül, ugyanis 1.600Ft+ egyéb kezelési költség!
Írtam egy emailt a kapcsolatfelvételen keresztül, hogy befizettem az összeget és egyúttal kértem a fiókom deaktiválását is! Megkaptam az értesítőt, hogy a számla kiegyenlítésre került és tudomásul vették,(ez egy automata üzenet hozzáteszem) a megszüntetéssel kapcsolatban semmi visszajelzést nem kaptam, még ezt se, hogy ezt intézzem el én magam!
Közben lezártnak tekintettem a dolgot, és mint ahogy többi szabályos ember többnyire a munkámmal foglalkoztam nem a VATERA-val! Közben MEGLEPETÉS ismét kaptam egy 5.000Ft csekket, egy újabb 1.600Ft elmaradás. Postafiókomba belépve látom, hogy igen kaptam 1DB figyelmeztető emailt 6 nappal, hogy jelezték az előző befizetés teljesítését! Gratulálok!
Sajnos valóban nincs lehetőség mínuszjelet adni, de ha itt lehetne, én annyit adnék, hogy túlcsordulna tőle az egész weboldal!

Lehúzás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sajnos mínusz nincs így kénytelen vagyok 1csillagot kijelölni... de tekintse mindenki -5*-nak. Nem ajánlom senkinek. Kihasználva azt, hogy befutott semmibe veszi az eladókat akiktől busás nyereséget hajt be. Senki ne lepődjön meg azon ha minden ok nélkül egyszer csak letiltják, nem fognak semmi konkrétumot mondani csak odab.. az AFSZ-t és találd ki, hogy mi bajuk volt. Ők kizárhatnak minden ok nélkül,de ha nem fizetsz akkor mennek hozzád a behajtók...

kizárás

, több mint 2 évvel ezelőtt

A mai napon kizártak a vatera piacteréről,mondva csinált okok miatt,amiről mindről bizonyítékom van,hogy mindenki így csinálja,már többször is küldtem nekik erről bizonyítékot hogy miért találnak meg olyan dolgokkal amit mindenki egyformán csinál,de indokot sosem adtak,valószínű,hogy magasabb érdekeket sértettem jólmenő cuccaimmal,és ezek az illetők jelentgethettek,Sosem játszottam ki a jutalékot,ami pedig olyan egyszerű mint a pofon,de nem érdekelt,ment az üzlet.Nagyon sok lezáratlan üzletem maradt így,melyet ha nem rendeznek akkor jogi utra lesz terelve,nem állapot az,hogy at erőfölénnyel visszaélve vezetünk egy ilyen kereskedői oldalt4Nagyon szúrhattam valaki szemét,mert lefényképeztem olyan hirdetéseket amik abszolute kijátszása a vatera szabályzatának,mégis mehet nyugodtan.Holnap elmegyek hozzájuk,meglátom mit mondanak,de ha nem jutunk dülőre.akkor jogi lépések lesznek az biztos,tekintettel a fennmaradó nyitott üzletek miatt is!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Vatera Hungary Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Rákóczi Út 54.
  1074  Budapest
  (1) 322 0480
 2. Rákóczi Út 90.
  1074  Budapest
  (30) 636 7616
 3. Rákóczi Út 84.
  1074  Budapest
  (20) 298 8168
 4. Rákóczi Út 41
  1088  Budapest
  (1) 413 7405
 5. Hársfa Utca 18
  1074  Budapest
  (30) 639 8324
 6. HÁRSFA U. 18
  1074  Budapest
  06306398324
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete