Varga Gusztáv Tetőfedő, Budapest

1 Vélemény

Leírás

Sikerem titka a megbízhatóság, pontosság és a precíz munkavégzés. Budapesten és környékén is vállalunk munkákat! Meglévő háztetőnk is igényel karbantartást, mivel az épület minden része sérülhet, ha a tető állapota nem megfelelő. A tetőjavítás módját leginkább a tető elkészítése óta eltelt idő határozza meg. Több évtizedes tetők esetében többnyire szükség van az egész szerkezet lecserélésére, de néhány éves tető esetében erre általában nincs szükség. Előfordulhat, hogy - akár az időjárási viszonyok következtében - egy tető valamilyen formában megsérül. Egy erős tető ellenáll a legtöbb sérülésnek, és megvédi a házat az erősebb esőzéstől, jégesőtől.
Ha azon gondolkodik, hogy lecserélje a jelenlegi háztetőjét, vagy csak a karbantartást szeretne, keressen minket bátran! Tetőfedő mester vagyok, több mint 15 éve dolgozom a szakmában. Sikerem titka a megbízhatóság, pontosság, precíz munkavégzés. Árajánlatot helyszíni felmérés után tudok adni. Munkavállalás helye: Budapesten, Pest megyében és egész Magyarország területén, valamint külföldön is. Tevékenységi körünkbe tartozik a tetőfedés, tetőjavítás, szigetelés, bádogozás.
Munkáinkra akár 25 év garanciát vállalunk. Ne bízza másra, ha gond van a tetővel ránk számíthat mindig, hisz azért vagyunk tetőfedők! Cégünk biztosítva van, az embereink munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásban is részt vesznek. Munkavédelmi naplóval, tűzgyújtási engedéllyel és bizonyítvánnyal rendelkező szakmunkás kollégáimmal, munkatársaimmal állunk az Önök rendelkezésére, hogy a tető mindig 100%-os legyen.


Kulcsszavak:
Tetőfedés, Bádogos munkák, Tetőjavítás, Lapostetők szigetelése, Cserépfedések, Hőszigetelés, Ácsszerkezet készítés, Beázás elhárítás
Varga Gusztáv Tetőfedő a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

PÉTER VIDÁK

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ritkán találkoztam ijen frofi csapattal KŐZSŐNŐM a szép munkájukat.

Írjon véleményt a(z) Varga Gusztáv Tetőfedő részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Thököly Út 176. Iii/2.
  1145  Budapest
  (30) 935 0451
 2. Nagy Lajos király útja 126, 3. em
  1149  Budapest
  (30) 209 9912
 3. -.
  1144  Budapest
  06-70-402-8026
 4. Thököly Út 122. Ii/4.
  1145  Budapest
  (20) 921 3291
 5. Klebelsberg Kunó Utca 41/A
  1158  Budapest
  (1) 419 3507
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete