Védjegyportál, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
Pünkösdhétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  2 nap 5 h 1 min.
2 nap 5 h 1 min

Időpont egyeztetés szükséges.

Leírás

A Védjegyportál szabadalmi ügyvivői és jogászai több mint 25 éve foglalkoznak védjegyekkel, márkanevekkel és különféle iparjogvédelmi ügyekkel. Ha Ön feltaláló, vállalkozó vagy jogász, és Ön szabadalom, védjegy után érdeklődik, vagy esetleg szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szüksége, akkor jó helyen jár. Képviseljük Önt a Magyar Szabadalmi Hivatal, az Európai Szabadalmi Hivatal, az Európai Közösségi Védjegy és Design Hivatal, a WIPO, bíróság vagy bármely ország szabadalmi és védjegy hivatala előtt.
Nemzetközi ügyvéd partnereink 145 országban járnak el. Domain ügyekben, internettel kapcsolatos jogvitákban és más szellemi tulajdon ügyekben is eljárunk.
Irodánk ügyvédi szolgáltatásokat is nyújt.


Cégleírás
A Védjegyportál szabadalmi ügyvivői és jogászai több mint 25 éve foglalkoznak védjegyekkel, márkanevekkel és különféle iparjogvédelmi ügyekkel. Ha Ön feltaláló, vállalkozó vagy jogász, és Ön szabadalom, védjegy után érdeklődik, vagy esetleg szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szüksége, akkor jó helyen jár. Képviseljük Önt a Magyar Szabadalmi Hivatal, az Európai Szabadalmi Hivatal, az Európai Közösségi Védjegy és Design Hivatal, a WIPO, bíróság vagy bármely ország szabadalmi és védjegy hivatala előtt. Nemzetközi ügyvéd partnereink 145 országban járnak el. Irodánk ügyvédi szolgáltatásokat is nyújt.
Munkatársainknak a találmányok, márkanevek levédése, az iparjogvédelmi és szerzői jogi ügyek területén szerzett jártassága a legmagasabb fokú jogi szakértelmet biztosítja az Ön vállalkozása számára. Magunkról még annyit, hogy az egyik legnagyobb és külföldön is jó hírű magyar irodaként számos külföldi céget is képviselünk az iparjogvédelem minden területén. Domain ügyekben és más szellemi tulajdon ügyekben is eljárunk ügyvéd vagy szabadalmi ügyvivő szakértő közreműködésével. Ha a téma levédés, szabadalom, mintaoltalom vagy védjegyoltalom, akkor a 'szabadalmi.hu' a zongora lába. Örömmel értesítjük, hogy a szellemi tulajdon védelem újabb állomásaként, ha nem is a sokat emlegetett "világszabadalom", de az egységes európai szabadalom (EU szabadalom) küszöbön áll, és irodánk ügyvéd és szabadalmi ügyvivő partnerei készen állnak a feltalálók szolgálatára. Európai és nemzetközi szellemi tulajdonvédelmi gyakorlatunk kimagasló, például irodánk üzemelteti a legnagyobb európai védjegyportált a Trademark.eu-t is.
Idegen nyelvű leírás
If you have a Hungarian or a European patent or trademark matter that needs attorney, you have come to the right place. Our office is one of the leading patent and trademark law firms in Hungary. Our patent attorneys and lawyers provide counselling and represent clients before courts and authorities (Hungarian and European) for all issues concerning Hungarian and European patent, trade mark, competition law, copyright law and also Internet-related matters, e.g. domain dispute resolution.
Our patent and trademark attorneys are registered to practice before the Hungarian Patent Office, national and community courts, OHIM, EPO and WIPO. When it comes to infringement matters, our office handles contentious cases on a team work basis: our patent attorneys are assisted by lawyers with extensive litigation practice ("barristers"). We hope that you will find useful information on these pages.
If you are not yet sure if you need legal help, please read the relevant section of the website. The guides will also be useful for our fellow attorney colleagues from foreign countries. It is worth to note for American and Asian visitors of our site that some of our services concerning the EU and Community Trademarks (CTM) are available for a discount price under our special website: www.trademark.eu.
Kulcsszavak:
Márkanév, Használati minta, Szoftver, Domain, Szabadalom, Szellemi alkotások, Formavédelem, Design, Védjegy, Ügyvéd, Internet, Szerzői jog
Szolgáltatási helyek
Budapest
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német, Spanyol, Olasz
Védjegyportál a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Védjegyportál

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

Magyar Védjegybejelentés A bejelentési űrlap kitöltésével Ön számítógépe mellől indíthat irodánkon keresztül kedvezményes, gyors és szakszerű védjegybejelentést. Űrlapos, kedvezményes szolgáltatásunkat csak magyar cégek, szervezetek és állampolgárok vehetik igénybe, előrefizetéssel, korábbi elsőbbséget és

Magyar Védjegy Megújítás A megújítási űrlap kitöltésével Ön számítógépe mellől indíthatja el irodánkon keresztül, kedvezményesen és gyorsan védjegyének megújítását. Űrlapos, kedvezményes szolgáltatásunkat csak magyar cégek, szervezetek és állampolgárok vehetik igénybe, előrefizetéssel, személyes konzultációt nem

EU Védjegybejelentés A bejelentési űrlap kitöltésével Ön számítógépe mellől indíthat irodánkon keresztül kedvezményes, gyors és szakszerű európai védjegybejelentést, amelyet irodánk az Európai Védjegy Hivatalhoz (Belső-piaci Harmonizációs Hivatal) jogi képviselettel továbbít Alicanté-ba (ES).
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Fodor U. 99/A
  1124  Budapest
  (1) 212 8604
 2. Tündér Lépcső 3/B
  1125  Budapest
  (1) 391 7361
 3. Tornalja U. 8.
  1124  Budapest
  (1) 213 9842
 4. Rácz Aladár U. 89.
  1121  Budapest
  (1) 246 3454
 5. Pipiske U. 6
  1121  Budapest
  (1) 274 4563
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete