Unitravel Utazásszervező Iroda - Kelet-Pest, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Urbantsok Gábor egyetemi évei valamint aktív sportpályafutása során - az akkori szervezési tapasztalatokat, a kezdeti sikerek és fiatalkori utazási élményei hatására - érlelődött meg a gondolat egy főként az aktív utazások kedvelőit megcélzó kis utazási iroda elindítására. A névválasztás is az egyetemi évekre illetve a kezdeti sportrendezvény szervezésére utal. Ilyen előzmények után tehát sikerült elindulnunk és már 1992-ben megjelentünk első (sí) kiadványunkkal a nagyközönség felé. Unitravel az indulást követő első évben jelentős eredményeket ért el a síutak szervezésében (az általunk szervezett síelők száma rövid időn belül 3000 fölé került) valamint a kulturális körutazások terén.


Cégleírás
Van jó néhány olyan programunk (főként Franciaország, Olaszország, Benelux államok vonatkozásában), amely kis változtatásokkal immár 14-16 éve változatlan sikerrel fut. Az autóbuszos körutazások skáláját már a kezdeti években intenzíven bővítettük. Unitravel a repülős nyaralóprogramok sorát már '93-ban beindította Tunézia felé, majd rá két évre kezdtünk el aktívan foglalkozni Málta szigetével, amely népszerű úticél vonatkozásában irodánk immár 15. éve piacvezetőnek mondhatja magát! A korai fejlődési szakaszban beindított további üdülőterületeink: Szicília, Ciprus, Francia Riviéra.
Kulcsszavak:
Utazási iroda
Termékek
Máltai nyaralás, Ciprusi nyaralás, Kefalónia utazás, Akciós utak, Last Minute utak, Buszos nyaralások, Körutazások, Városlátogatások, Tengerparti nyaralás, Horvátországi apartman
Unitravel Utazásszervező Iroda - Kelet-Pest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Unitravel Utazásszervező Iroda - Kelet-Pest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Unitravel kirendeltségek

 1. Vak B. U. 75/A-C
  1191  Budapest
 2. Üllői Út 201
  1191  Budapest
 3. Örs Vezér Tere 25
  1106  Budapest
 4. Unitravel
  5.89 km
  Örs Vezér Tér
  1103  Budapest
 5. Unitravel
  8.29 km
  Erzsébet Krt. 23
  1073  Budapest
Az összes Unitravel kirendeltsége Budapest településen