Unisolar Kft., Budapest

Leírás

Cégünk az UNISOLAR Kft. a csúcsminőségű, ugyanakkor rendkívül kedvező árú PHNIX napkollektoros rendszerek hazai forgalmazójaként a termékek kereskedelme mellett, gyakorlott kivitelezői gárdával vállalja a rendszerek tervezését, kivitelezését és későbbi karbantartási munkáit is. A pályázatok elkészítéséhez segítséget nyújtunk.


Cégleírás
Cégünk az UNISOLAR Kft. napelemek és napkollektorok kereskedelmével foglalkozik. Nálunk minden olyan anyagot, alkatrészt és műszaki tanácsot megkaphat egy kézből, amire egy ilyen berendezés üzembe helyezéséhez szüksége van. Termékeink kizárólag a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek, és minden igényt kielégítenek mind műszaki mind esztétikai tekintetben. Mivel pontosan tudjuk, hogy egy ilyen berendezés megvásárlása komoly döntés, ezért már a választásban is igyekszünk kedves vásárlóink igényeit és lehetőségeit figyelembe venni.
Saját termékeink mellett, forgalmazunk szintén jó minőségű egyéb szolár berendezéseket is, pontosan azért, hogy mindenkit korlátok nélkül kiszolgálhassunk. A kis és nagykereskedelmi tevékenységünk mellett vállalkozunk tervezési és kivitelezési feladatokra is gyakorlott saját csapatunkkal. Mind a termékekre mind a berendezésekre minimum 3 éves garanciát biztosítunk. (Ez a garancia egyes termékek esetében akár 10 év is lehet) Amennyiben Ön egy megbízható és korrekt Partnert keres ebben a témában a legjobb helyen jár! Bővebben a szolár technológiában rejlő lehetőségekről a menüpontban olvashat, ahol egy rövid és őszinte keresztmetszetet szeretnénk adni azokról a megoldásokról, amelyekkel ön valóban pénzt takaríthat meg.
Reméljük, hogy hamarosan vásárlóink, viszonteladóink között üdvözölhetjük! UNISOLAR Kft. vezetősége
Idegen nyelvű leírás
Welcome on the UNISOLAR Kft. website! Our company is a proffesional in a solar water heating technologies. We can offer the new generation PHNIX solar systems with high quality and on competetive prices!
Kulcsszavak:
Fűtésszerelés, Napkollektor, Napelem, Energiatakarékosság, Napkollektor szerelés, Vákuumcsöves napkollektor, Szolár rendszer, Resol, Westech, Megtérülés, Kivitelezés, TERVEZÉS, Forgalmazás, Helyszíni felmérés, Fűtési puffertároló, Szolár vezérlés, Keop pályázat, Monopropilén glikol fagyálló folyadék, Napkollektoros fűtésrásegítés, Phnix, Szolár tároló
Unisolar Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Unisolar Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Zsilvölgy Utca 2
  1239  Budapest
  (1) 287 2889
 2. Szent István Út 333
  1213  Budapest
  (1) 794 5962
 3. Ócsai Út 6.
  1239  Budapest
  (1) 286 0062
 4. Ócsai Út 6., Xxiii Ker
  1239  Budapest
  (1) 284 1462
 5. Hősök Tere 48
  1239  Budapest
  (1) 286 0878
 6. Zsilvölgyi U. 24.
  1213  Budapest
  (20) 222 4365
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete