Uniqa Biztosító Kirendeltség - Sebestyén Emese, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

keddK
10:00 – 16:00
szerdaSze
10:00 – 16:00
csütörtökCs
10:00 – 16:00
péntekP
9:00 – 14:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 16:00
Zárva.
Nyitásig  8 min.
8 min

Gazdasági információk

Cégnév
UNIQA Biztosító Zrt.

Leírás

Mobil: 20/9172-250. A csupán néhány fővel induló vállalkozás 2010-re az ország hatodik legnagyobb kompozit biztosítójává nőtte ki magát, a gépjármű-biztosítók rangsorában pedig a harmadik lett. A csaknem félmillió lakossági és vállalati ügyfelet ezerfős értékesítői gárda szolgálja ki.

Vállalatunk célja, hogy az adott, de folyamatosan változó gazdasági és társadalmi környezetben megoldásokat kínáljon ügyfelei számára ahhoz, hogy teljes és biztonságos életet élhessenek. Ma azonban sokkal dinamikusabbak a változások, mint régen, ezért folyamatos megújulásra van szükség.


Cégleírás
2007-ben nyitottuk meg az UNIQA Biztosító Irodáját Budapest második kerületében, a Hidegkúti út 293. szám alatt, ahol nem csak kerületi, de Budapest és vonzáskörzetéből is várjuk jelenlegi és leendő ügyfeleinket. Célunk, hogy mindenki azt kapja, amire szüksége van! Segítünk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy hogyan tudnak felkészülni azokra a változásokra, élethelyzetekre, amelyekkel a jövőben szembe kell nézniük. Honlapunk célja is az, hogy megismertessük az UNIQA Biztosító Zrt. termékeivel, szolgáltatásaival hogy felhívjuk figyelmét a jövőbeni, az élet bármely területén előforduló veszélyekre, biztostási eseményekre, és ezekre a kockázatokra személyre szabott megoldásokat nyújtsunk.
EGY NEVES ÁLLAMFÉRFI GONDOLATAI : "....a biztosítás igazán nem nagy ár azért, hogy a családok megmenekülhessenek a katasztrófától, amely örökre összeroppanthatja őket. Az a feladatunk, hogy megelőzzük, megajadályozzuk ezeket a katasztrófákat, amelyek nemcsak az egyén boldogságát, de egy nemzet egészségét és erejét is megtörhetik; a katasztrófákat, amelyek akkor következnek be, amikor a kenyérkereső meghal, a családi boldogság törékeny hajója léket kap, és az asszonyok, a gyerekek támasz nélkül, sorsukra hagyottan sodródnak sodródnak egy barátságtalan világ sötét vizein." Winston Churcill Hányszor halljuk, mondjuk: "csak egészség legyen!" Nem csoda, hiszen az egészség egyik legdrágább értékünk. Megóvása, megőrzése, visszanyerése mindannyiunk számára fontos. Med Help Az Egészség & életerő program MediQa Betegségbiztosítás = Bérlet az egészséghez ! Egészség csak egy van! Az egészség nem várhat ! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen.
Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel, a megbízható orvosi ellátás kiválasztásával azonban megőrizhető. Otthon és környezet Házunk vagy lakásunk talán a legnagyobb értékkel bíró tulajdonunk, amelynek védelmére áldoznunk kell.
Kulcsszavak:
Biztosító, Gépjármű biztosítás, Szállítmány biztosítás
Termékek
Utasbiztosítás, Lakásbiztosítás, Életbiztosítás, Műtárgybiztosítás, Horgászbiztosítás, Fegyverbiztosítás, Egészségbiztosítás, Balesetbiztosítás, Casco, Gépjárműbiztosítás, Kishajó biztosítások, Technikai biztosítás, Szállítmánybiztosítás, Vagyonbiztosítás, Csoportos egészségbiztosítás
Szolgáltatási helyek
Térkép :
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Uniqa Biztosító Kirendeltség - Sebestyén Emese a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Uniqa Biztosító Kirendeltség - Sebestyén Emese

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Sebestyén Emese
Értékesítés

Üzenet küldése

3975179

209172250

3975179

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Facebook

  Közelben található UNIQA kirendeltségek

  1. SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
   1026  Budapest
  2. RÓBERT KÁROLY KRT. 70-74.
   1134  Budapest
  3. RÓBER KÁROLY KRT. 70-74.
   1134  Budapest
  4. Róbert Károly Körút 70-74
   1134  Budapest
  Az összes UNIQA kirendeltsége Budapest településen