UniCredit Bank Szabadság téri Branch, Budapest

6 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:00 – 16:00
csütörtökCs
8:00 – 16:00
péntekP
8:00 – 15:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 17:00
keddK
8:00 – 16:00
Zárva.
Nyitásig  6 min.
6 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-041348
Adószám
10325737-4-44
TEÁOR kód
6419 - Egyéb monetáris közvetítés

Leírás

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legkiterjedtebb, több mint 3800 fiókból* álló bankhálózattal rendelkező UniCredit Csoport magyarországi tagja.
Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt. A magyar bankszektor egyik meghatározó szereplőjeként a magán- és vállalati hitelektől és a faktorálástól az európai uniós támogatásokkal megvalósuló nagy fejlesztési projektekig, a számlavezetéstől, bankbetétektől a vagyonkezelésen át a befektetési banki szolgáltatásig széles körű kínálattal szolgálja ki ügyfeleit.


Kulcsszavak:
Bank
Szolgáltatások
internet banking, biztosítások, hitelek
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
UniCredit Bank Szabadság téri Branch a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Bartók Béla út 88. sz. alatti fiókjukba járunk, ahol - beleértve a biztonsági őröket is - mindenki kedves és udvarias, ha szabad kiemelnem a velünk rendszeresen foglalkozó Barkó Erzsébet kolléganőjüket. Kevésbé pozitív a véleményem a küldött számlakivonatokról, csak egy példa: sehol nem láttam még dátumot egybe írva, így: 100512 A kivonat vetekszik a villany és gázszámlákkal, jó volna ha az ügyfeleik "banki műveltségét" is figyelembe vennék! Tisztelettel: Kőkúti Dénes
## nem tudom# az önök nyelvén mit jelent a cimke...
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

unicredit

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitni szerettem volna az unicredit banknál is egy bankszámlát, de sajnos a bankban dolgozó kishölgy elvette a kedvem a számlanyitástól. Megszoktam, hogyha bemegyek egy bankba, és számlát szeretnék nyitni, akkor a bank dolgozói kedvesek, segítőkészek. Ez sajnos a tatabányai unicredit bankban nem így történt. Lehet, hogy csak a dolgozó hölgynek volt valamilyen problémája, nem tudom, de az biztos, hogy többet nem próbálkozom náluk számlanyitással. Nem segítettek semmiben, nem adtak felvilágosítást, és amikor az irataimat kérték, elmondtam, hogy az adókártyámat otthon felejtettem, de még aznap délután szeretném pótolni a szám bemondását telefonos, vagy akár személyes úton. Erre lehetőséget nem adtak, sőt, azt sem mondták, hogy előkészítik a papírokat, és másnap hozzam magammal minden iratom. Mivel a számlanyitás sürgős volt, átmentem a CIb bankhoz, ahol gond nélkül megnyithattam a folyószámlám.

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legkorrektebb bank, aminek valaha is ügyfele voltam, vagyok. Lakossági számlám, és céges számlám is van az Unicreditnél, csak jó tapasztalataim vannak. Kiemelném a XVIII.kerületi Nagykörösi úti fiókot, ahol kiemelkedően kedves kollektíva dolgozik. Udvarias, pontos ügyfélkezelés, naprakész pontos információ nyújtás. Köszönjük szépen!
## lakossági ügyintézés# unicredit
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az UniCredit Bank Nyíregyháza.Dózsa Gy ú.1-3.sz.alatti fiókjáról a legkiválóbb véleménnyel vagyok.Udvarias,inteligens,segitőkész,az ügyféf problémájára koncentráló és azt meg is oldó csapat.Emberi módon tárgyalnak.Nem éreztetik,hogy "Ők a Bank" és semmi jóra nem számithatunk.Becsüljék meg azt a társaságot!
## stb# ember központú# rugalmas udvarias
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Unicredit

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon nagyot csalódtam az Unicredit bankban. Lakáslízinget szeretttünk volna felvenni tölük. Mikor felhívtam őket ez ügyben minden rendben volt mindenben megfeleltünk. Mire bementünk az egyik kirendeltségükbe már többet kértek és nem voltak elegek a telefonban megbeszéltek. Szerintem ez elfogadhatatlan és csalogatás!
## bank# umicredit# lízing
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) UniCredit Bank Szabadság téri Branch részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található UniCredit Bank Bankok

 1. Szabadság Tér 5-6
  1054  Budapest
 2. Alkotmány U. 4
  1054  Budapest
 3. Alkotmány U. 4.
  1054  Budapest
 4. Nagymező Utca 44
  1065  Budapest
 5. Teréz Krt. 21
  1067  Budapest
Az összes UniCredit Bank kirendeltsége Budapest településen