Tv Paprika Zrt., Budapest

37 Vélemény
Tv Paprika Zrt.
Raktár Utca 25
1035 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
Telefon:
(1) 453 3460
Fax:
(1) 453 3461
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A TV Paprika nemcsak Magyarország, hanem régiónk első olyan tematikus televíziója mely a gasztronómiának szenteli napi 14 órás teljes műsoridejét. A TV Paprika legfontosabb célja, hogy elősegítse Magyarország és a kelet-közép európai térség kulináris hagyományainak felelevenítését és ápolását, valamint hogy népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, bemutassa a régión kívüli nemzetek konyháját, és hazánk legjelentősebb gasztronómiai eseményeit.

 1. Contact
 2. Felhasználási Feltételek
 3. Impressum
 4. News
 5. Receptek

Cégleírás
A TV Paprika tematikus gasztronómiai csatorna, amelynek célja, hogy elősegítse Magyarország és a kelet-közép-európai térség kulináris hagyományainak megőrzését, népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, a legjelentősebb gasztronómiai eseményeket, és bemutassa a távoli nemzetek konyháját. Ezen túlmenően a csatorna szeretné megismertetni nézőivel az étkezésekhez szorosan fűződő italkultúrát is, gyakran fogyasztott, illetve kevésbé ismert italok történetét, fogyasztásuk szokásait, különösen nagy hangsúlyt fektetve a hazai és a régiós borászat bemutatására.
Kulcsszavak:
Televíziótársaság, Televízió, Kábeltelevízió, TV paprika, Gasztronómia, Recept, Magyar, Főzés, Étterem ajánló, Partedli, Bandi a hegyen, Bébikonyha, Fesztiválhíradó, Fozocsatorna, Fozz, Gasztropuccs, Isteni ízek, Mit fozzünk ma, Prokopp, Szakácsolimpikonok, Varázslatos nönények, Ízes utazások
Tv Paprika Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

disznó vágás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt tv! Láttam az Ízes utazások műsort.Szégyen,hogy egy olyan embert rakna be főzni akinek halvány fogalma sincsen a disznótoros ételekről,aki a toros káposztát lucskoskáposztának hívja és rengeteg hülyeséget hord össze.Én "vidéki" vagyok és bosszantott amiket láttam,hiszen egy jó pár disznóvágáson részt vettem gyerek koromtól fogva.Ajánlanám önöknek, legközelebb olyan ember főzzön ha ilyen a téma ,aki valamicskét konyít a disznótorhoz,mert így a műsorban látottak a gasztronómia szégyene.
## dusznótor# toroskáposzta
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóth Emese Sára
TV PAPRIKA

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem ezt a csatornát, mivel rengeteg hasznos tippet kaphatok a főzőcswkéhez. A múltkor vendégeket vártam, de az Istenért nem jutott az eszembe, hogy ugyan milyen finomságot, desszertet készítsek. Bekapcsoltam a Tv-t és miközben tettem vettem a konyhában , hallgattam. Egy órán belül meg volt a recept, mivel pont finomságokat készítettek az egyik műsorban. GYors, finom étel jött össze, és nagy sikert aratott.
## tv étel főzés vendéglátásban hasznos információk
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Edu
TV Paprika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már nagyon sok receptet tanultam meg ennek a műsornak köszönhetően. Külön tetszik, hogy más kultúrák ételeit és étkezési szokásait is megismerhetem és rendkívül sok ötlettel látják el a nézőket.
## főzés# fűszer# ötletek# recept# különlegességek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tv Paprika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem ezt a tv adót nézni. Imádok főzni és inenn sok haszons tanácsot, tippet, ötletet lestem már el. Pl. nem tudtam hogy magyarországon van egy olyan őshonos halfaj ami nem szálkás hanem porcos. Mivel nem szeretem a halat enni szálka miatt ezért nagyon fontos információt jelentett nekem mikor megismertem a Kecsegét. Azóta ha tehetem ilyet készítek el a Tv-n látott bográcsos módszerrel.
## főzés# bor# fűszer# recept# evés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tv paprika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A TV Paprikát nagyon szeretem nézni, mert nem csak a magyar konyhát mutatja be, hanem a világ minden részéről látni finom és nem annyira finom ételeket és elkészítésüket. Sokat tanulok ebből a tv-ből.
## főzés# étel# nemzetközi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Tv Paprika Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kunigunda Útja 18., I. Em
  1037  Budapest
 2. Gyenes Utca 8/A
  1032  Budapest
 3. Polgár U. 8-10
  1033  Budapest
 4. Bécsi Út 163.
  1034  Budapest
 5. Hajógyári Sziget 132.
  1033  Budapest
 6. Bécsi Út 126
  1034  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete