Tri-Atoll Ingatlan Tanácsadó Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A déli, vad szelektől szabdalt tengereken a lagúnába érkező hajós a korallzátonyok között áthajózva biztonságos kikötőbe érkezik. Az atollszigeten, pálmafák alatt nyugodtan kortyolhatja koktélját, gyönyörködhet a tenger szépségében és elmélkedhet a korallzátonyt építő parányi lények végtelen türelméről, kitartásáról, valamint arról az időt álló természeti csodáról, amelyet évezredek alatt építettek fel. Alapítói a Tri-Atoll Ingatlan Tanácsadó Kft-t azért hozták létre, hogy az ügyfelek hasonló biztonságból tekinthessenek a háborgó ingatlanpiaci óceánra, tudván, hogy maguk, ingatlanpiaci ügyeik támadhatatlan biztonságban vannak.


Cégleírás
Ingatlan-tranzakciók támogatása: Az ingatlan-ügynökök mind kevesebb részt vállalnak az ügyletek megkötésében. A Tri-Atoll Kft. ügyfelei számára teljes körű támogatást nyújtanak ingatlanszerzés vagy ingatlan-értékesítés során, beleértve az ingatlan felkutatását, vevő, vagy befektető keresését, testre szabott finanszírozási konstrukció kialakítását és az ügylet lezárását, utó- követését is. Projekt-menedzsment: Addig, amíg az építési-kivitelezési tevékenység színvonala folyamatosan fejlődik, a beruházó problémája évek óta ugyanaz maradt: a megbízható beruházói képviselet, a gondos lebonyolítás csak a személyes jelenléttel biztosítható.
A Tri-Atoll Kft. a lebonyolításban szerzett széleskörű tapasztalatát és a piac szereplőinek alapos ismeretét ajánlja fel ügyfeleinek. Ingatlan-tanácsadás: Legyen szó komplex, ingatlangazdálkodási kérdésről, vagy egyszerű ingatlanértékelési megbízásról, a Tri-Atoll Kft.
tagjai és közreműködő munkatársai sokéves nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalatukkal, átfogó szemlélettel adnak választ az Önök kérdéseire, megkeresésére.
Kulcsszavak:
Ingatlan, Ingatlan tanácsadás, Ingatlangazdálkodás, Ingatlan értékelés, Tanácsadás, Projektmenedzsment, Ingatlan tranzakció támogatás
Tri-Atoll Ingatlan Tanácsadó Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Tri-Atoll Ingatlan Tanácsadó Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. VÁROSMAJOR UTCA 50/B.
  1122  Budapest
  1/214-9164
 2. Városmajor Utca 48/B.
  1122  Budapest
  (1) 214 8800
 3. Városmajor Utca 49.
  1122  Budapest
  (1) 224 0456
 4. Városmajor Utca 58
  1122  Budapest
  (1) 214 3808
 5. Bíró U. 8.
  1122  Budapest
  (30) 944 9347
 6. Bíró Utca 7.
  1122  Budapest
  (1) 214 2201
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete