TRÓFEA GRILL ÉTTEREM, Budapest

2 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 10.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
12:00 – 24:00
csütörtökCsZárva
péntekPZárva
szombatSzoZárva
vasárnapV
11:30 – 21:00
hétfőHZárva
keddKZárva
Zárva.
Nyitásig  3 h 5 min.
3 h 5 min

Gazdasági információk

Cégnév
Margaret Bridge Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-951502

Leírás

A Trófea Grill Étterem (Buda) a város egyik legfrekventáltabb helyén, a Margit híd budai hídfőjénél nyitotta meg kapuit: egy olyan helyen, ahol már 100 évvel ezelőtt is étterem működött.

A déli 12 és éjfél közötti nyitva tartásunk ideálissá teszi akár egy ebédhez, vagy vacsorához, de egyeztetés esetén megfelelő helyszín zártkörű rendezvények, születésnapok és esküvők rendezésére is.

Ne feledjék, hogy a közel 100 féle ételen kívül, a pezsgő, csapolt sör, házi borok, szénsavas üdítők, rostos gyümölcslevek, ásványvizek, kávé és a cappuccino is benne foglaltatik az árban!


Cégleírás
Az étterem a Trófea Grilltől már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát, amit csak emel a nemrég nyílt étterem elegáns, letisztult belső kialakítása.

A Trófea Grillt könnyedén megközelítheti a 4-es, 6-os és a 17-es villamossal, a Szentendrei HÉV-vel, vagy akár autóbusszal is: a 6-os, 26-os, 86-os, 60-as és a 91-es busz is csupán 100m-re teszi le leendő vendégeinket éttermünktől.

Legyen a vendégünk Budapest egyik legszebb és legjobb Trófea Grill Éttermében!
Idegen nyelvű leírás
You can get to Trofea Grill easily by 4, 6, or 17 tram, by Szentendre HÉV or by bus 6, 26, 86, 60, or 91 which all drop our future guests only 100 m away from the restaurant.

Trofea Grill Restaurant (Buda) has the most frequented location at the foot of Margaret Bridge, at a place where there used to be a restaurant even 100 years ago.

Don?t forget that apart from the nearly 100 kinds of meals champagne, draught beer, home wines, carbonated soft drinks, fruit juice, mineral water, coffee, and cappuccino are also included in the price.
Kulcsszavak:
Leves, Vendéglő, Pizza, Hamburger, Tészta, Hot dog, Köret, Meleg előétel
Termékek
Házhoz szállítás, Étterem, Napi menü, Levesek, Paleolit étrend, Előételek, saláták, Meleg előételek, Gyerekmenü, Rostlapon sült húsok, Szárnyasokból készült ételek, Sertéshúsból készült ételek, Marha és vadhúsból készült ételek, Halak, Tészták, Hamburgerek, Hot dogok, hidegtál, Köretek, Pizzák, Desszertek, Italok
TRÓFEA GRILL ÉTTEREM a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

értékelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

...kitűnő válászték...kitűnő kiszolgálás....csak dicsérni tudom.......

étterem

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nem ismertem ezt a helyet,de már sokat hallottam róla.És miután én is jártam itt,a vélemények igaznak bizonyultak. Óriási a választék, mindenféle finomságból ehetünk,amihez épp kedvünk támad.Különböző levesek,húsok (a békától a fürjig,amit el tudsz képzelni) megtalálhatók. Érdemes teljesen üres hassal érkezni,hogy minden finomságot meg tudj kóstolni.Az igaz,hogy nem egy 500Ft-os menü áráért eheted degeszre magad,de alkalmanként megéri kifizetni ezt a nagyobb összeget.
## étterem# vendéglátás# all you can eat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) TRÓFEA GRILL ÉTTEREM részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Trófea Grill Étterem kirendeltségek

 1. Margit Krt. 2.
  1027  Budapest
 2. Laktanya U. 3-5
  1033  Budapest
 3. Erzsébet Királyné Útja 5-7
  1145  Budapest
 4. Hauszmann Alajos Utca 6/B.
  1117  Budapest
 5. HAUSZMANN ALAJOS UTCA
  1117  Budapest
Az összes Trófea Grill Étterem kirendeltsége Budapest településen