Topolisz Kft., Budapest

Topolisz Kft.
Bartók Béla Út 152/F
1113 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
(1) 371 1506
(30) 924 4648
(1) 371 1507
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Topolisz Térinformatikai Stúdió Kft 1991-ben jött létre térinformatikai alkalmazások készítésére. Tagjai és alkalmazottai matematikusok, mérnökök, informatikusok, térinformatikusok és adatbázis adminisztrátor szakemberek. Ezen kívül külső munkatársak is részt vesznek fejlesztőként a cég tevékenységében.
A Topolisz Kft olyan professzionális térinformatikai rendszert dolgozott ki, amely képes optimális útvonal meghatározására két vagy több pont között egyéni közlekedőknek és a tömegközlekedést használók részére, mindezt akár kombináltan, multimodális megoldással egy teljes utazási lánc meghatározására. A stúdió legismertebb fejlesztése az utvonalterv.hu portál, a legnépszerűbb hazai térképes útvonaltervező szolgáltatás.
Ezenkívül számos megbízója részére fejleszt és üzemeltet speciális internet-alapú térképes szolgáltatásokat, a megbízók egyedi igényei alapján, a legkorszerűbb online térinformatikai megoldások felhasználásával. A stúdió kiemelt adatbeszállító partnere a, mely folyamatosan biztosítja számára a legfrissebb magyarországi térképi adatbázist.


Kulcsszavak:
Térkép, Útvonaltervezés, Térinformatika, Fuvarozás, Navigáció, Útnyilvántartás
Topolisz Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Topolisz Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

Fuvarterv Az utvonalterv.hu új szolgáltatása szolgáltatása fuvarozók, futárok, logisztikai vállalkozások számára. Egyetlen gombnyomásra megadja a legoptimálisabb útvonalat tetszőleges számú cím bejárására. A Fuvarterv segítségével hosszas tervezgetés nélkül is biztos lehet benne, hogy a lehető
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Hegyalja út 72.
  1118  Budapest
 2. Lónyay Utca 9.
  1093  Budapest
 3. Ráday Utca 59.
  1092  Budapest
 4. Angyal u. 1-3.
  1094  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete