Théba Művészeti Szakközépiskola És Akadémia, Budapest

1 Vélemény
Théba Művészeti Szakközépiskola És Akadémia
Rákóczi Út 54.
1074 Budapest - VII. kerület
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

A művészeti iskola fókuszában a z artisztikum áll : a m űvészi megformáltság, a művészet körébe tartozó dolgok, tárgyak, fogalmak összessége. Az iskola jellemzője a diákcentrikus légkör: professzionális képzés családias légkörben. Az iskola érettségizett fiatalokat képez a legkülönböz őbb művészeti ágakban az énektől, tánctól, színművészettől a pantomimen keresztül a képzőművészet különböző ágain át a fotózásig, filmkészítésig, divattervezésig. Egy képességfelmérő felvételit követően az oktatás elméleti és gyakorlati órákból áll. A szakok átjárhatóak, így egy diák egyszerre több szakot is végezhet egyszerre. A képzések ideje nappali és esti tagozaton 2 év, felnőttképzésben 1 év.
Sikeres szakvizsga után az iskola OKJ-s bizonyítványt ad. Minden szakképzésben kötelező a 160 óra szakmai gyakorlat, melynek egy részét az iskola biztosítja a tanuló számára, de önállóan is megszervezhető ennek a teljesítése. Az iskola kurzusai 16 éves kortól a felnőttekig lehetőséget nyújtanak a művészeti egyetemekre való felkészülésre, és az iskolarendszeren kívüli művészeti szakmák megtanulására, bevezetnek a smink, maszk, képregény alkotás, írás (vers, próza, esszé, forgatókönyv, újságírás), a fotózás, filmkészítés rejtelmeibe. Nyelvtanfolyamok indulnak, ahol a beszédkészséget helyzetgyakorlatok erősítik. Felnőttképzés keretein belül tanulható a bábkészítés és a mozgóképgyártó - operatőr képzés.
A továbbképzést biztosítják az alapképzésre épülő szakok: színész II (a gyakorlatos színész képzés után), jelmeztervező (a divattervező képzés után), díszlettervező (a szcenikus képzés után), a klasszikus zenész I. (a klasszikus zenész II. A Budapesttől távol lakó és a dolgozó fiatalok számára alternatív órarendekkel, e-learning módszerekkel tesszük lehetővé a képzésbe való bekapcsolódást. Megfelelő előképzettséggel egy szintfelmérő felvételit követően tanév közben is be lehet iratkozni. A különböző szakokról, tanfolyamokról részletesebben a menüpontokra kattintva lehet tájékozódni.

 1. Impressum

Kulcsszavak:
Festészet, Táncművészet, Művészeti iskola, Képzés, Középiskola, Táncoktatás, Szobrászat, Alkalmazott Grafikus, Bábkészítés, Szakközépiskola, Ének, Képgrafikus, Maszkmester, Pantomim, Oktatás, Grafika, Smink, Művészeti, Jazz, Színész, Opera, Énekes, Photoshop, Digitális Fotó, Musical, Operett, Operatőr, Fotóművész, Bábkészítő, Színészmesterség, Videó Vágás, Alkalmazott Fotográfus, Magánénekes, Théba, Táncművész, Bábkészítő képzés, Bábszínész, Bábszínész képzés, Creativ Writing, Díszlet-Jelmez tervezés, Díszítőfestő, Díszítőszobrász, Felsőfokú Képzések, Festő Oktatás, Filmrendező, Forgatókönyvíró, Képregény Alkotó, Mozgókép-gyártó, Művészeti Akadémia, Művészeti Alkotások értékesítése, Művészi Szakképzés, Professzionális képzés, Rádió-Riporter, Színházi Táncos Oktatás, Színházrendező, Televízió Műsor gyártó Szakasszisztens, Érettségi Utáni Képzések, Újságíró Iskola
Szolgáltatási helyek
Budapest
Théba Művészeti Szakközépiskola És Akadémia a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igaz minden amit itt írnak
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Köszönjük :)

Írjon véleményt a(z) Théba Művészeti Szakközépiskola És Akadémia részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Erzsébet Krt. 32. I. Em.
  1073  Budapest
 2. Huszár Utca 4
  1074  Budapest
 3. Rákóczi Út 20
  1072  Budapest
 4. Vas Utca 16
  1088  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete