Tető-Lak Kft., Budapest

frissítve 2020.04.10.

Leírás

Társasház kezelés és tetőtér beépítés


Cégleírás
A társasházak gazdálkodása napjainkban összetett feladat. Műszaki, gazdasági és pénzügyi döntések sorozata. Ellátásához szükséges az ingatlangazdálkodás, valamint a piaci viszonyok gazdasági, műszaki és jogi ismerete. Műszaki diplomával és OKJ-s képzettséggel rendelkező szakembereink ebben kívánnak segítséget nyújtani Önöknek. Cégünk 1985. óta foglalkozik társasházak tetőtér beépítéseinek tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával.
Mivel ez a tevékenység többnyire összefügg az épületek felújítási és karbantartási munkáival, új szolgáltatásként vállaljuk a társasház kezelési és közös képviseleti feladatok ellátását is. Társasház kezelés Az épület állagfelmérése után, a költségvetési terv keretében javaslatot teszünk a műszakilag szükséges felújítási, karbantartási, vagy azonnali hibaelhárítást igénylő munkák elvégzésére. A társasházzal kötött éves, vagy eseti megbízás alapján a közgyűlés által jóváhagyott feladatukat saját kivitelezésben, vagy alvállalkozó bevonásával végezzük el. Felmérjük az esetleges felújítási és korszerűsítési feladatok (például homlokzat-felújítás, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés stb.) pályázati lehetőségeit, s vállaljuk azok előkészítését, beadását és lebonyolítását. A költségvetési terv elkészítésénél különös figyelmet fordítunk a társasház lehetséges bevételi forrásainak (pl.
közös helyiségek, területek bérbeadása, elidegenítése) kiaknázására. Amennyiben a tetőtér beépíthető és értékesíthető, saját kivitelezésben vállaljuk annak teljeskörű lebonyolítását. Építőipari tervezés és kivitelezés Tervezés Tetőterek tervezése Műszaki tanácsadás Műszaki leírás, költségvetés készítés pályázatokhoz, hitelfelvételhez Kivitelezés Tetőtéri lakások építése szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotban Tetőszerkezetek javítása, felújítása, átalakítása Tetőfedések, tetőszigetelések, bádogos szerkezetek javítása, felújítása, cseréje Épületasztalos szerkezetek, nyílászárók javítása, felújítása, cseréje
Tető-Lak Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Tető-Lak Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tótfalusi Kis M Sétány 28
  1201  Budapest
  (1) 284 1905
 2. Tótfalusi K. M. Sétány 24
  1201  Budapest
  +36 1 284 2103
 3. Török F. U. 77.
  1204  Budapest
  (1) 262 8985
 4. Nagysándor József Utca 52.
  1204  Budapest
 5. Szent Erzsébet Tér 1-2.
  1204  Budapest
  (1) 283 0672
 6. Ady Endre U. 90-92.
  1204  Budapest
  (1) 421 5566
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete