Terkoszaki, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

térburkolatok pontos és szakszerű kivitelezését, kerítések építését, az egyszerű dróttól az összetettig, kőműves ill. hidegburkolási munkákat, dryvitozást, teljes vagy részleges lakásfelújítást, valamint az ezekhez a munkálatokhoz kapcsolódó anyagok megtervezését és beszerzését illetve a kapcsolódó bontási munkákat, és a keletkező törmelékek elszállításának intézését.Áraim közép kategóriásak, mindig az éppen aktuális megrendeléstől függően alakítom ki. Munkáimat kiváló minőségben végzem melyhez hozzájárul munkatársaimmal való több éves együttműködés, összeszokott munkavégzés, a munkafegyelem betartása, és természetesen az alkoholfogyasztás teljes tilalma.


Cégleírás
Kézi Krisztián vagyok. Szeretnék pár sort írni magamról és szakmai tapasztalataimról. Szabolcs-Szatmár-Bereg-megyéből származom egy kis faluból, tanulmányaimat Mátészalkán a 138-as szakmunkásképzőben 1998-ban végeztem el kőműves szakon. 2000-ben kezdtem el a szakmámban dolgozni Budapesten, mivel a szülőhelyemen a munkanélküliség miatt nem tudtam elhelyezkedni. Azóta itt családot is alapítottam. 2000-től 2003-ig dolgoztam az első cégemnél a Renopol Kft-nél ahol leginkább a nagyipari szerkezetépítés volt a fő profil.
Olyan nívós építkezéseken vettünk részt mit az Ybl-palota belső átalakítása, az új Budapest Sportaréna, Ázsia Center, Kleopátra Irodaház. Itt legfőképp a betonszerkezet kivitelezése volt a mi feladatunk. 2003-tól 2008-ig dolgoztam egy középkategóriás cégnél (Modernház Építő Kft.), ahol művezetői szerepkört töltöttem be. Itt teljes lakás építések és teljes lakásfelújítások levezetése volt a feladatom. Itt szereztem mélyebb szakmai gyakorlatot a különböző szakipari munkák terén, és sajátítottam el gyakorlati minőségi kivitelezését is, mint például a hidegburkolás, dryvitozás, térkövezés, térkőrakás, térburkolás, viacolorozás, betonburkolatok, támfalépítés, különböző bontott tégla stílusú kerítés építés, illetve épületek külső homlokzati és belső díszítése egyaránt.
Itt szereztem tapasztalatot a különféle egymást követő munkafázisok szervezése, anyagszükséglet felmérése, és megfelelő időben, mennyiségben és minőségben történő beszerzése terén. Folyamatosan dolgozom és sajátítom el az új technológiákat a hidegburkolás, dryvitozás, térkövezés, térkőrakás, térburkolás, viacolorozás, betonburkolatok, támfalépítés, különböző típusú kerítés építés terén, ennek köszönhetően az elmúlt néhány évben már a szakma újabb és újabb kihívásinak is maradéktalanul meg tudtam felelni. Néhány éve úgy döntöttem, hogy szakmai tudásom az építőipar új ágában térkövezés, térburkolás, támfalépítés, kerítésépítés terén kamatoztatom
Kulcsszavak:
ÉPÍTÉS, Kertépítés, Kert, Betonozás, Lakásfelújítás, Kőműves, Hidegburkolás, Burkoló, Térkő, Térburkolás, Térkövezés, Térkövek, Viacolor, Térkő lerakás, Viakolor, Díszburkolás, Térkőburkolás, Viacolor lerakás, Kőkerítés, Burkolat, Beton, Díszburkolat, Kőburkolat, Kerítés építés, Lakásátalakítás, Térbetonozás, Építőipari, Szakember, Készités, Térkő lerakása, Betonburkoló, Diszburkoló, Térkő járda, Térkő út, Térkőszaki, Viacolor járda, Viacolor út, Ytongfalazó, Ytongfazalás
Terkoszaki a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Terkoszaki

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Ónodi Utca 10
  1102  Budapest
 2. Bp.1141. Szugló utca 82
  1102  Budapest
  (20) 500 8028
 3. Kőrösi Csoma Sétány 8
  1102  Budapest
  (1) 262 4342
 4. Halom Utca 35 Ii/10
  1102  Budapest
  (1) 260 7107
 5. Fehér Út 10
  1106  Budapest
 6. Fehér Út 10.
  1106  Budapest
  (20) 934 3623
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete