Technical Kft., Budapest

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 20.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
9:00 – 15:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  4 nap 15 h 45 min.
4 nap 15 h 45 min

Leírás

Feladatunk, hogy minél magasabb minőségű és hosszú élettartamú termékekkel tudjuk kiszolgálni vevőinket, ezért rendelkeznek tűztereink egyedülállóan nagy falvastagsággal, igen magas hőleadó felülettel, és fokozottan jó anyagminőséggel. Adott kategóriában a legnagyobb súllyal rendelkeznek tűzereink, melyek a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon az elérhető legjobb minősítést kapták.
Minden Technical tűztér magyar termék. A kandallógyártásban szerzett 20 év tapasztalatunk az 5 és 7 év garanciás tűztereink kiváló minőséget és megbízhatóságot garantálnak. Vizes és légfűtő tűztereink a megfelelő kiegészítők alkalmazásával 80% feletti hatásfok leadására képesek ami az elérhető maximum.További információval szívesen állunk rendelkezésükre bemutatótermünkben illetve telefonon. Termékválasztékunk folyamatosan bővül.


Cégleírás
Miért valasszuk a kandallót?

Elterjedt tévhit napjainkban, hogy a kandalló nem rúghat labdába a cserépkályha mellett. A kandalló gyorsan felmelegítheti a lakást és a mai modern kandallóbetétek akár 10 óráig is fűthetnek egy megpakolással (természetesen temperálási fázisban és nem felfűtési fázisban.) A cserépkályhánál a lakás felfűtési ideje jelentősen hosszabb, mire felmelegszik a kályha és elkezdi fűteni a lakást a kandalló már rég felfűtötte a lakást.Az igazság az, hogy 70-85% körülbelüli hatásfokával a kandalló komplett fűtést biztosíthat lakásunkban és a cserépkályhától alig marad el melynek hatásfoka 75-80 % de az átlag felasználó ebből 50-60 %-ot tud kihozni. Ezzel szemben jusson eszünkbe az is, hogy a kandalló nagy üvegével szebb és élvezhetőbb látványt nyújt, és a burkolatok szinte végtelen variációi, szinte minden miliőbe elhelyezhetővé teszik, igaz ma már vannak nagyobb üveg cserépkályhák de ezek mérete még nem közelíti meg akár a közepes méretű tűzterek üvegméretét sem. A kandallót összeköthetjük a központifűtéssel, légfűtést is alkalmazhatunk, vegyük ezt figyelembe a kandallótervezés során. A kivitelezők sokat segíthetnek a kialakításnál.

Mivel kezdjük a tervezést?

Természetesen az Ön elképzelése szerint egyedi kandalló tervezése, építése is lehetséges. Nyugodtan gondolkodjanak merészen, a hagyományos falhoz és sarokba építetten kívül lehet pl.: térbe állított, térelválasztó hatású, oldalüveges. Kémény hiánya illetve nem megfelelő elhelyezkedése esetén is van megoldás. A kandalló burkolóanyaga lehet: márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb., gazdag szín-, forma- és anyagválasztékban.Az ajánlott kéményméret 20x20 cm, de amennyiben ennél kisebb kémény áll csak rendelkezésre, létezik akár 14x14 cm-es kéményre köthető tűztér is. A kandalló aránylag kevés tűzifa felhasználásával (kellemes és hasznos kiegészítője az egyéb fűtési berendezéseknek), és természtesen elláthatja az egész lakás fűtését is.
Idegen nyelvű leírás
In our website you can have an overview of the whole range of the fireplaces showroom, our prices and we offer useful tips to buy the right fireplace and its accessories. According to our signal, the fireplace is the ?magic of fire at your home?. We really mean it and we help you to find the fireplace of your dreams.
Our professoion is to offer high quality and long life products to our clients. For this reason our fireboxes have thick walls giving big heat dissipation suface and are made of good quality materials. This product received the highest qualification in a sticter and latest european tests. All Technical firebox is Hungarian product. We offer an outstanding quality and reliability by the 20-year experiance in fireplace production and 5 to 7-year guarantee of fireboxes. Water jacket and air heater fireboxes assure more than 80 % of efficiency which is the maxium, through different technics. We are at your disposal for further informations in our showrooms or by phone. We have a continuously broadening product scale.
Kulcsszavak:
Kandalló, Kályha, Kandalló építés, Kandallóbetét, Tűztér, Kandallókályha, Hődob, Kandalló tűztér, Klasszikus kandalló, Samottozott tűzterek, Vízköpenyes tűzterek
Szolgáltatások
kandallóépítés, kandalló forgalmazás, kandallókályhák, fatüzeléses kandallókályhák, központi fűtéses kandallókályhák, pelletes kandallókályhák, kandallóburkolatok
Technical Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

kandalló

, több mint 2 évvel ezelőtt

Széles választék, korrekt kiszolgálás!

Írjon véleményt a(z) Technical Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Ihász Köz 4.
  1105  Budapest
  (1) 262 3749
 2. Maláta Utca 29.
  1105  Budapest
  (1) 260 3618
 3. PETŐFI UTCA 61.
  1195  Budapest
  1/282-6451
 4. Sírkert Utca 36
  1108  Budapest
  (1) 261 3393
 5. Vas Gereben Utca 4
  1195  Budapest
  (1) 348 7000
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete