Teamfun - Lighthouse Training Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
700346-2-41

Leírás

Egymásért és a csapatért versenyezve. A társak teljesítményét elismerve. Az őrült ötleteinken hangosan nevetve. Finom étkeket ki- és megfőzve. Csurom vizesen egy tóban, vagy éjszaka az erdő közepén. Saját filmet forgatva, vagy vadetetőt építve. Terepjárót, vagy kartonhajót kormányozva. A munkatársakkal és az egész céggel együtt örülve.
Mindegy KIKKEL, MIKOR, HOL és HOGYAN tervezed:a TeamFun programokon igazi élmény a csapatépítés!


Cégleírás
Olyan csapatépítő tréningeket, élményprogramokat és készségfejlesztő képzéseket állítunk össze partnereinkkel közösen, ahol a résztvevők nem csak követői az eseményeknek, hanem aktív részesei, alakítói is a történéseknek. Olyan egyedi tréningeket, programokat és képzéseket tartunk, amelyeket a csapat vezetőjével a személyes konzultációnkon megbeszéltek szerint formálunk készre. A tapasztalat azt mutatja, hogy csak azok az események lesznek sikeresek, ahol a vezetővel konzultálva rászabjuk a programot a csapat igényeire. Hisszük és valljuk, hogy? - csak úgy tudunk készségeket, módszereket és megoldásokat átadni, ha azok a tapasztalati tanulásra épülnek. A résztvevők nem oktatási anyagként kapják meg az együttműködési technikákat, hanem azok saját tapasztalatukra építve, készségként épülnek be mindennapjaikba. - a közösen átélt élmények ? időnként a fizikai megterhelés ? segít, hogy a közös cél, az együvé tartozás érzése fontos helyet kapjon a tudatunkban. Mitől lesz kerek az esemény? Ha már szerveztél esküvőt, netán céges eseményt, bizonyára tudod, mennyi buktatója van egy ilyen rendezvénynek.
Mindezt szeretnénk levenni a válladról, ezért végigvezetünk egy olyan folyamaton, ahol neked csak döntened kell a lehetőségek között. Munkafolyamataink menete: 1. Kapcsolatfelvétel 2. Igényfelmérés adatlappal 3. Személyes megbeszélés 4. Ajánlattétel személyesen (opciós foglalások helyszínre, programelemekre: ezzel garantáljuk, hogy az ajánlatban szereplő tételek a határidő lejártáig a Ti nevetekre le van foglalva) 5.
További egyeztetések, ajánlatmódosítás, finomítás 6. Megrendelés, szerződéskötés 7. Egyeztetések: forgatókönyv, meghívó, nyomtatványok stb. 8. A program lebonyolítása 9. Értékelő találkozó, továbbfejlődési lehetőségek közös meghatározása Tapasztalatunk: Sok éves tréneri és rendezvényszervezői tapasztalattal rendelkező munkatársaink garantálják a program sikerességét.
Kulcsszavak:
Rendezvényszervezés, Csapatépítés, Csapatépítő tréning, Outdoor csapatépítés, Indoor csapatépítés, Céges élményprogram
Szolgáltatási helyek
Budapesten, Mátrában, Bakonyban, Bükkben, Visegrádon, Komáromban, Egerben, Szigetközben, Bodrogzugban, Tatán, Balatonon, Tokajban, Országosan
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Teamfun - Lighthouse Training Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Teamfun - Lighthouse Training Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Csatári Mónika
Értékesítés
Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Fehéregyházi Út 15
  1037  Budapest
  (1) 453 0218
 2. Kalap U. 12.
  1037  Budapest
  (1) 367 8478
 3. Vörösvári Út 88-96
  1032  Budapest
 4. VIHAR UTCA 17.
  1035  Budapest
  (30) 682 2896
 5. Váradi U. 19. Ii/6.
  1035  Budapest
  (20) 566 2922
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete