Takarító Kommandó, Budapest

Takarító Kommandó
Budapest, Dohány u. 36., Fsz. 1.
1074 Budapest
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
21394245-2-10

Leírás

"Ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámolunk a kuplerájjal!" A Takarító Kommandó egy professzionális takarító szolgáltató cég, Budapesten és környékén vállalunk megbízásokat. Magánlakás, ház, iroda takarításában állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 1. Blog

Cégleírás
BEMUTATKOZÁS
Mottónk: ?Ez nem a TEK, hanem a TAK! Mi leszámolunk a kuplerájjal!?
Mikor az ember vállalkozáson töri a fejét, valami olyan dolgot szeretne kitalálni amivel pénzt tud keresni. Így voltunk ezzel mi is, mint minden vállalkozó szellemű ember. De a pénzkeresés mellett egy olyan szolgáltatást akartunk létrehozni, amivel jobbá tudjuk tenni mások életét. Mivel a tisztaságot mindenki szereti, de a takarítást senki, ezért arra gondoltunk, hogy mi levesszük ezt a terhet azoknak a válláról, akik az erre a gondterhes feladatra szánt idejüket hasznosabban, vagy élvezetesebben szeretnék eltölteni. Ezen gondolat mentén vágtunk bele, 2017 tavaszán alapítottuk meg a TAK-ot, azaz a Takarító Kommandót, ami reményeink szerint Magyarország egyik piacvezető takarító szolgáltató cége lesz. Ezúton szeretnénk megköszönni a megtisztelő bizalmat első megbízónknak a Local Property Ingatlankezelő Ügynökségnek. Fiatalok vagyunk! Motiváltak vagyunk! És rendkívül nagy lelkesedéssel állunk megbízóink rendelkezésére, és bizonyítjuk, hogy a lehető legjobb takarítószolgáltatót választották, amikor minket tiszteltek meg bizalmukkal. Ezért minden egyes alkalommal igyekszünk az elvárásokon felül teljesíteni és természetesen ragyogó tisztaságot hagyni magunk után, mert nekünk az Ügyfeleink elégedettsége az első!
Alapötletünk
Lógónkról
Szerettünk volna egy egyszerű, mégis a tisztítás folyamatát ábrázoló motívumot létrehozni. Mivel úgy gondoljuk, hogy a sárga gumikesztyű és a szivacs egyértelműen jelzi, hogy takarításról van szó és ezek a takarítás ikonikus eszközei is. Innen jött a gumikesztyűs kéz a szivaccsal, ahogy törli a koszos felületet és tisztaságot hagy maga után.
A mottónkról
Miközben a lógónkat szerkesztettük, ami akkor még csak szimplán "Takarító Kommandó" felirat volt, az egyik ismerősünk meglátta a monitoron és nevetve mondta: ? Akkor ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámoltok a kuplerájjal!? Akkor egyértelművé vált, hogy ez lesz a mottónk.
Kulcsszavak:
Takarítás, Irodatakarítás, Ablaktisztítás, Fertőtlenítés, Lakástakarítás, Portalanítás, Takarítónő, Bejárónő, Szőnyegtisztítás, Vasalás, Takarító szolgáltatás, Biotakarítás, Takarító rendelése, Vegyszeres takarítás
Takarító Kommandó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Takarító Kommandó

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Rákóczi Út 22. Földszint 2.
  1072  Budapest
 2. Nyár U. 10. I/2.
  1072  Budapest
 3. Nagydiófa U. 19.
  1072  Budapest
 4. utca
  1118  Budapest
 5. utca
  1111  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete