T-Guard Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft., Budapest

frissítve 2019.01.30.

Leírás

Biztonságtechnikai Magánnyomozás Személyvédelm Vagyonvédelmi


Cégleírás
A T-GUARD Kft. 2000 februárjában alakult, klasszikus vagyonvédelmi szolgáltató tevékenységek ellátása céljából. Napjainkra Társaságunk, vagyonvédelmi szolgáltatása kiszélesedett teljes körű biztonsági szolgáltatássá. Komplex Biztonságtechnikai és tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése A gyakorlatban közismert tény, hogy magas szintű vagyon védelmi tevékenységet csak az élőerős és a technikai őrzés kombinációja jelenti. Az optimális őrzés-védelem fent említett két alternatívájának helyes arányát az adott ? védendő - objektum ismeretében konkrétan határozzuk meg.
A teljes körű vagyonbiztonság elengedhetetlen eleme a tűzvédelemi előírásoknak megfelelő berendezések, eszközök alkalmazása, telepítése. Cégünk igény szerint teljes körű szolgáltatást nyújt a különféle riasztórendszerek, beléptető rendszerek, és kamerás figyelőrendszerek kidolgozásától és telepítésétől egészen a folyamatos ellenőrzésig és karbantartásig, valamint praktikus javaslatokat tesz az objektum szükségszerű megerősítésére. - mechanikai védelemi kialakítása, (a MABISZ előírásainak megfelelően) - elektronikus védelmi rendszer telepítése, beleértve a komplett megfigyelő videó rendszerek telepítését is. - interaktív többfunkciós riasztórendszerek telepítése.
- tűzjelző hálózatok komplett tervezése, hatósági engedélyeztetése és kivitelezése, valamint üzemeltetése, karbantartása. Személyvédelmi szolgáltatásaink Egy, vagy több személy testi épségének, életének megóvása, tárgyalások, rendezvények, egyéb üzleti- és magán jellegű tevékenységek alatt. A megfelelő technikai felszereléssel ellátott, képzett szakemberekkel, folyamatosan, illetve időszakosan látjuk el a feladatokat. Ügyelünk arra, hogy ügyfelünk személyes időbeosztásához rugalmasan alkalmazkodjunk, a potenciális veszélylehetősé-geket kiküszöböljük, előzetes felmérésekkel, útvonalak és programtervek védelmi stratégiájának kidolgozásával.
T-Guard Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: T-Guard Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci U. 45.
  1056  Budapest
  (70) 946 0657
 2. VÁCI UTCA
    Budapest
  (20) 500 1573
 3. Váci Utca 44.
  1056  Budapest
  (70) 368 1690
 4. Váci U. 36.
  1056  Budapest
  (1) 318 5266
 5. Belgrád Rakpart 13-15.
  1056  Budapest
  (1) 266 3085
 6. BELGRÁD RAKPART.
  1055  Budapest
  (70) 272 7773
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete