Szinesevilag, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A szinesevilag.hu webáruházunkban mobil irodai (vezeték nélküli: wireless, bluetooth) számítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket forgalmazunk üzletemberek részére, színes informatikai termékeket hölgyeknek, gyerekeknek, valamint egyedi termékdíszítési ötleteket. Szolgáltatásaink között szerepel többek között a szaktanácsadás, ingyenes házhozszállítás, a garancia ügyintézés, a termékbiztosítás. Célunk a világot színesebbé, a munkát és a tanulást szórakoztatóbbá, kényelmesebbé tenni.
Ezeket a színes műszaki termékeket saját egyéniségéhez igazíthatja. Gyorsan változó világunkhoz mobil termékekkel igazodunk, amelyek által bárhol, bármikor hódolhat munkájának, kedvtelésének.
Ez szabadságot, rugalmasságot ad a mindennapokban.


Cégleírás
A szinesevilag.hu webáruházunkban mobil irodai (vezeték nélküli: wireless, bluetooth) számítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket forgalmazunk üzletemberek részére, színes informatikai termékeket hölgyeknek, gyerekeknek, valamint egyedi termékdíszítési ötleteket. Szolgáltatásaink között szerepel többek között a szaktanácsadás, ingyenes házhozszállítás, a garancia ügyintézés, a termékbiztosítás. Célunk a világot színesebbé, a munkát és a tanulást szórakoztatóbbá, kényelmesebbé tenni. Ezeket a színes műszaki termékeket saját egyéniségéhez igazíthatja. Gyorsan változó világunkhoz mobil termékekkel igazodunk, amelyek által bárhol, bármikor hódolhat munkájának, kedvtelésének. Ez szabadságot, rugalmasságot ad a mindennapokban.
Célunk a fiatalok, a gyerekek, a nők számára közelebb hozni a tanulást, a munkát a technika által színes, egyedi mobil informatikai termékek segítségével. De a férfiak, üzletemberek is megtalálják az ízlésüknek való terméket a szinesevilag.hu újdonságai, valamint a Mobil Irodai megoldásai között. A szinesevilag.hu kínálata széles méret, forma, felszereltség és szín szempontjából is. Hisszük azt, hogy szakterületünkön a legjobb választást az alacsony ár és a jó minőség garantálja. Ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a hazai és nemzetközi piacok újdonságait.
A szinesevilag.hu kínálatát folyamatosan bővítjük. Vásárlóink konkrét igényeire, s konkrét feladatkörökre kínálunk megoldást. Minden termékünkről részletes leírást találhatnak, szaktanácsokkal, fogalomtárral, cikkekkel, probléma megoldási javaslatokkal segítjük a vásárlási döntést. Kedvező árainknak, széles választékunknak és a megbízható kiszállításnak köszönhetően nálunk valóban kényelmes és élvezetes a vásárlás.
Kulcsszavak:
Egér, Wifi, Sony, Toshiba, Asus, Microsoft, Dell, Acer, Egérpad, Billentyűzet, Intel, Gigabyte, Lenovo, Logitech, Kingston, Sandisk, Belkin, Mobil iroda, Dicota, Targus, Webáruház, Canon, Panasonic, Epson, Fuji, Nikon, Trust, Samsung, A4tech, Szaktanácsadás, Szervíz, Garancia, Motorola, Ingyenes házhozszállítás, HTC, Sony ericsson, Manhattan, Wayteq, Tomtom, Silicon power, Termékbiztosítás, Disney mintás termékek, Figurás pendrive, Gyerek informatikai termékek, Miok, Mobil gyerekeknek, Mobil projektor, Notebook nőknek, Swarovski kristályos díszítés, Szines digitális fényképezőgép, Szines egér, Szines HDD, Szines informatikai termékek, Szines laptop, Szines mobiltelefon, Szines netbook, Vezeték nélküli megoldáso
Szinesevilag a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szinesevilag

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Lajos U. 63/A
  1211  Budapest
  (1) 427 0403
 2. Kossuth Lajos Utca 30-46.
  1212  Budapest
  (70) 942 6340
 3. Petz Ferenc U. 10., Földszint
  1211  Budapest
  (1) 278 2219
 4. Kis János Atb U. 63
  1211  Budapest
  (30) 914 2833
 5. KOSSUTH LAJOS U. 14.
  6600  Budapest
  63/560-220
 6. Ii. Rákóczi Ferenc Út 158-170.
  1211  Budapest
  (1) 278 0492
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete