Szinergia Üzleti Szakképző Iskola, Budapest

more than 2 years ago

Leírás

? hallgató és tanulás centrikus oktatás, ? egyéni bánásmód (korrepetálás, vizsga előkészítő, kiegészítő szolgáltatások stb.), ? interdiszciplináris és gyakorlatorientált módszerek alkalmazása (életszerű tanirodai gyakorlatok)


Cégleírás
INTÉZMÉNYÜNK, a Szofisztika Oktatásszervező Kft. több mint egy évtizede, 1995-ben alakult, kifejezetten iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenység folytatására. A szakképzések szervezésekor kezdetektől nagy gondot fordítottunk az alkalmazott oktatók kiválasztására, munkájuk folyamatos értékelésére. KÉPZÉSI KÍNÁLATUNK mindenkor rugalmasan alkalmazkodik a kor, a munkaerőpiac, a gazdaság és a gyors ütemű szakmai fejlődéshez.
Célunk, hogy képzéseinkkel, növeljük a tanulni vágyó felnőttek számára a foglalkoztatási esélyeket. Oktatásszervezői munkánk megkezdése óta folyamatosan mérjük a hallgatói elégedettséget, mely felmérés eredményei nagy segítséget jelentenek munkánk tökéletesítésében és a hallgatói igények megfelelő kiszolgálásában. A felmérések eredménye pozitív képet alkot munkánk hallgatói megítéléséről, amit megerősít az a tény is, hogy hallgatóink egy szakma elsajátítása után nagy számban térnek vissza intézményünkbe, hogy újabb tanfolyamot végezzenek el.
LEGFONTOSAB
Kulcsszavak:
Oktatásszervezés, Képzés, Tanfolyam
Szinergia Üzleti Szakképző Iskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szinergia Üzleti Szakképző Iskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Hunyadi Tér 8.
  1067  Budapest
  (1) 321 0031
 2. Erzsébet Körút 7.
  1073  Budapest
  (1) 887 2330
 3. Csengery U. 53
  1067  Budapest
  (1) 269 1205
 4. Király U. 71.
  1116  Budapest
  (30) 370 8898
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete