Szent Rókus Kórház, Bp., Budapest

Szent Rókus Kórház, Bp.
Gyulai Pál U. 2.
1085 Budapest - VIII. Kerület, Józsefváros
(1) 266 8000
(1) 235 6500
(1) 266 2768
(1) 226 2768
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Szent Rókus Kórház Európa egyik legrégebbi, nagy múltú egészségügyi intézménye. Egyike azoknak a kórházaknak, amely megélve két évszázad történelmi viharait máig megmaradt és ma is az ápolás és gyógyítás szolgálatában tevékenykedik és fog tevékenykedni továbbra is az új elvárásoknak megfeleloen.

  1. Hírek

Cégleírás
Egynapos sebészeti beavatkozáson olyan, elore megtervezett, elojegyzés alapján végzett diagnosztikus és/vagy terápiás sebészi jellegu tevékenységet értünk, amelyet követoen a beteg néhány órás szakfelügyeletet igényel, melyet egy e célra kialakított ébredo és megfigyelo fektetoben tölt. A megfigyelési ido áthúzódhat a következo napra is, de az intézményben való tartózkodás nem haladja meg a 24 órát. Ezt követoen a beteg otthonában, hozzátartozó körében gyógyul tovább. A beteg biztonsága nem lehet alacsonyabb szintu, mint kórházi ellátás során.
Az egynapos beavatkozás tervezett, idopontját a beteg és az orvos közösen határozza meg. A beteg az egynapos beavatkozást szakorvosi javaslat alapján, beutalóval veheti igénybe. Az ellátás mindenki számára elérheto, aki rendelkezik érvényes TAJ kártyával.
Külföldiek illetve biztosítási kártyával nem rendelkezok, térítés ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást. Az ellátás térítésmentes, csak a külön igényelt kényelmi szolgáltatásokért kell fizetni. Egynapos mutéti beavatkozást csak 5 év folyamatos szakmai gyakorlatot szerzett szakorvos végezhet.
Kulcsszavak:
Kardiológia
Szent Rókus Kórház, Bp. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szent Rókus Kórház, Bp.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

  1. Tallián Gy. U. 20-32.
    7400  Kaposvár