Székely 94 Bt, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2019. február 5.

Leírás

Cégünk alapítsa óta működik Budapesten. 20 éves tapasztalatunk van kerékcsavar, anya és kerékőr gyártásban melyeket a közlekedési Főfelügyelet "H" engedélyével forgalmazzuk. Akár 4 csavarról akár 1000-ről van szó mi legyártjuk erőforrásainkhoz mérten. Budapesten az egyetlen cég vagyunk aki precíz és eddig majdhogynem hibátlan termékeket állított elő. Keressenek minket az interneten, telefonon vagy személyesen a telephelyünkön.


Idegen nyelvű leírás
This company was founded 20 years ago. Our speciality is wheel guard, wheel bolt and nut. We can produce free wheel from a mortgage and bigger gauge wide. We accept the whole turner job. Big or little series too.
Kulcsszavak:
Alkatrészgyártás, Autótuning, Esztergályos, Maros, Gépműhely, Kerékcsavar, Kerékanya, Kerékőr, Nyomtávszélesítő, Unf, Féktárcsa felszabályozás, Osztókörmódosító, Tőcsavar, Amerikai menetek, Colos menet, Keréktuning, Kúpos kerékcsavar, Mozgókúpos kerékanya, Mozgókúpos kerékcsavar, Rádiuszos kerékcsavar, Széria munkák, Tehermentesítő gyűrű, Turner, Turner workshop
Szolgáltatások
esztergályos munkák, egyedi gyártású kerékőrök, kerékcsavarok, kerékanyák, osztókör-módosító, tehermentesítő gyűrűk
Szolgáltatási helyek
Budapest IV. kerület Tinódi utca. Megközelítés a Baross utca felől vagy a Váci útról. A váci úti Baumax és a Volvo szalonnal szemközti utcában a régi Bőrgyár területén van a telephelyünk.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Székely 94 Bt a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Bátran ajánlom őket mindenkinek!

, több mint 2 évvel ezelőtt

5 éve ismerem a céget. Már többször vásároltam tőlük. A legprofibbak, akikkel valaha találkoztam! Elképesztő szaktudás, precizitás! Nagyon kedves és barátságos kiszolgálás. Rugalmasan kezelnek minden kérdést és szinte bármilyen egyedi "kívánságot" is le tudnak gyártani, ami a profiljukba beletartozik. A termékeik hibátlan minőségűek és a legjobb, hogy akár évek múlva is visszamehetek, ha véletlenül után kell gyártani egy alkatrészt az előzőleg vásárolt termékhez. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Bárcsak minden gyártó így állna a dolgokhoz! De belőlük csak egy van :) Ez után is csak náluk vásárolok, ha kell valami az autómhoz.
#kerékőr#csavar#anya#futómű#központosító gyűrű
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Székely 94 Bt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Székely Ernő
Vezetőség

Üzenet küldése

+36-30/2995129

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Kerékor-garnítúra
  Kerékőr Bármilyen autótípushoz horganyzott kerékőr garnitúrákat gyártunk. Termékeink a Közlekedési Főfelügyelet "H" engedélyével rendelkeznek. 4500 HUF

  Céginformációk

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Bem
   1047  Budapest
   (1) 370 9526
  2. Attila U. 64.
   1047  Budapest
   (30) 427 5525
  3. Deák Ferenc U 8
   1041  Budapest
   (1) 231 7030
  4. Baross U.91-95.
   1047  Budapest
   (1) 231 0958
  5. Károlyi István utca 10
   1047  Budapest
   +36706396611
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete