Synra Reklámügynökség Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Célunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása az ötlettől a kivitelezésig. Fő tevékenységi körünk a nyomtatott és elektronikus reklám a legkisebbtől (névjegykártya) a legnagyobbig (óriásplakát).
Előnyünk más, a szakma hasonló területén működő reklámügynökségekkel szemben, hogy saját a nyomdai technológia széles palettáját lefedő gépparkkal rendelkezünk, a hagyományos ofszet- és
digitális nyomtatáson kívül olyan alternatív megoldásokkal, mint a plasztikkártya-nyomtatás, a fémfólia-papírnyomás, vagy a lézeres dobozkivágás.

Ez a mögöttünk álló szakmai és technológiai háttér biztosítja már a kreatív tervezés során a kivitelező részleggel történő folyamatos együttműködést, a gyors átfutási időt, valamint a megrendelő számára a versenyképes árképzést.


Idegen nyelvű leírás
We aim to provide our customers a complete service, from the development of the first ideas until the final production. Our main area of activity is the printed and online advertisement, from the smallest sizes (business cards) to the biggest (giant posters).
The advantage we have, compared to similar advertising agencies, is that we possess our own machinery covering a wide range of printing technology: beyond the traditional offset and digital printing, we have such alternative solutions as plastic card printing, aluminium foil paper printing or laser-cut boxes.
This professional and technological background ensures continuous cooperation with the production department already during the creative designing stage, short lead time, and a competitive pricing.
Kulcsszavak:
Szórólap tervezés, Nyomdai kivitelezés, Nyomtatás, Arculattervezés, Digitális nyomtatás, Stancolás, Logó tervezés, Kiadványtervezés, Csomagolástervezés, Fotózás, TERVEZÉS, Webfejlesztés, Lézer, Lézervágás, Weboldal tervezés, Laser, Webtervezés, Web programozás
Synra Reklámügynökség Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Synra Reklámügynökség Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Török Utca 5
  1024  Budapest
 2. Frankel Leó Út 25
  1024  Budapest
 3. Margit Utca 3.
  1023  Budapest
 4. Rómer Flóris Utca 39
  1023  Budapest
  (1) 457 3223
 5. Margit Körút 7
  1024  Budapest
  (1) 315 0613
 6. Tölgyfa Utca 18
  1024  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete