Synergia Szépség És Alakformáló Központ, Budapest

Synergia Szépség És Alakformáló Központ
Thököly Út 31-33
1146 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
Mobil:
(70) 606 6888
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Lendvai Katalin vagyok, a szalon tulajdonosa. Célom egy olyan szépségközpont létrehozása volt, melyben minden eddigi egészségügyi, kozmetikai és testkezelői tudásomat és tapasztalatomat egyesíthetem és felkínálhatom Önöknek a szépség és egészség szinergiáját. Fő motivációm: Vendégeim életmínőségének és közérzetének emelése. A szalon kialakításánál arra törekedtem, hogy Önök egy olyan igényes, ám barátságos környezetbe és kényeztetésbe csöppenhessenek, ahol a nálunk töltött idő feledteti a rohanó hétköznapok gondjait, fáradalmait. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az egészségügy, a kozmetika és a testkezelések területén egyaránt, így alkalmam nyílt megismerni a leghatékonyabb készítményeket, eljárásokat, készülékeket, melyeket szalonomban alkalmazva tökéletes megújulást, hibátlan alakot, ragyogó bőrt biztosíthatok Vendégeim számára.
Munkám alapja a szakérelem, hatékonyság, empátia és a diszkréció. A legnagyobb szeretettel ajánlom a kedves Hölgyek és Urak figyelmébe szolgáltatásainkat! A Synergia Szépség és Alakformáló Központ szolgáltatásai: A hagyományos és modern kozmetikai arckezelések, tartós szőrtelenítés, fogyasztó, alakformáló, méregtelenítő, cellulit csökkentő, bőrfeszesítő testkezelések, egészségmegörző és terápiás eljárások. A kezeléseket mindig személyre szabottan alakítjuk ki Vendégeink igényeinek megfelelően. Az első találkozás alkalmával az ingyenes állapotfelmérés során kiemelt figyelemmel felmérjük az esetleges esztétikai hibákat (narancsbőr, ráncok, pigmentfoltok.
) és felvesszük az egészségügyi anamnézist. Mindezeket összegezve kezelési javaslatot, próbakezelést, életmódbeli, táplálkozási és kozmetikai tanácsokat kínálunk fel, támogatva azt a folyamatot, mely hozzájárul az áhított külső és egészség megteremtéséhez és megtartásához.

 1. About
 2. Ajándékutalvány
 3. Contact
 4. Csokoládé
 5. Kozmetika
 6. Nyitva Tartás
 7. Partnereink

Kulcsszavak:
Kozmetika, Testkezelés, Szőrtelenítés, Mikrodermabrázió, Narancsbőr, Bőrfiatalítás, Cellulit, Ipl, Akne, Lifting, Alakformálás, Ránctalanítás, Fogyasztás, Nyirokmasszázs, Kavitációs zsírbontás, Hegkezelés, Arany, Zugló, Stria, Súlycsökkentés, Hyaluron, Pigmenthalványítás, Arany-hyaluron, Fenéklifting, Melllifting, Orvosesztétika, Teljes testformázás
Synergia Szépség És Alakformáló Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Synergia Szépség És Alakformáló Központ

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Lendvai Katalin
Vezetőség

Üzenet küldése

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. Istvánmezei Út 6
   1146  Budapest
  2. VERSENY U. 22.
   1076  Budapest
  3. Cserhát Utca 16/18
   1078  Budapest
  4. Thököly Út 5.
   1076  Budapest
  5. Ajtósi Dürer Sor 5
   1146  Budapest
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete