Syma Sport- És Rendezvényközpont, Budapest

3 Vélemény
frissítve 2020.01.03.

Leírás

Rendezvények, kiállítások, koncertek, konferenciák, kulturális- és sportesemények szervezése és lebonyolítása rendezvénycsarnokaink bérbeadása kiállítás kivitelezés, kiállítási grafika készítése, kiállítási installáció bérbeadása és értékesítése


Cégleírás
Multimédia eszközök bérbeadása -múzeumi és üzleti berendezések bérbeadása és értékesítése -bútorkölcsönzés Fő tevékenységünk természetesen a kiállitás-tervezés és kivitelezés, beleértve az egyszerű standoktól a legbonyolultabbakig, igény szerint full service-zel. Magyarországon kizárólagosan mi forgalmazzuk az összes Syma terméket. Kuriózumnak számított még, amikor az országban megjelentünk a multimédia-kölcsönzéssel.
Az üzletberendezés és múzeumi berendezések területén is bővítjük tevékenységünket. Leányvállalatunk a Syma-Expo, kiállítás- és rendezvényszervezéssel foglalkozik.
Szponzoráció: Cégünk több mint 10 éve a sporttámogatás elkötelezett híve: - 1995 óta a Magyar Olimpiai Bizottság aranyfokozatú támogatója, - a Magyar Kézilabda Szövetség gyémántfokozatú támogatója vagyunk, - támogatjuk továbbá a Magyar Birkozó Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség munkáját is. A SYMA mint installációs rendszer és kiállításkivitelező 92 országban van már jelen .
Idegen nyelvű leírás
-Organisation and transaction of events, exhibitions, conferences cultural and sport events -Lending of our event halls -Exhibition implementation, graphical designing, installation renting and realization -Lending of multimedia appliances -Lending and realization of museum and shop installations -Lending of furniture Our main activity is of course exhibition designing, and exhibition implementation from the simplest to the most complex stands, and if demanded, with full service. In Hungary only we produce Syma products. We also deal with multimedia loaning.
This is a grest service among the fields of exhibition implementation, and it is very useful in conferences and sport events. Syma expands year to year in the fields of shop - and museum installation.
Our subsidiary Syma-Expo deals with exhibition and event organizing. We are also expanding our activities in the fields of shop and museum installation.
Kulcsszavak:
Ékszer, Óra, Telekommunikáció, Hungary, Kiállítás, Vásár, Információtechnológia, Szakvásár, Comdex
Syma Sport- És Rendezvényközpont a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

syma

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Symában a tavaszi- és őszi kedvezményes cipő és ruhavásár alkalmával jártam. Az épület jól kialakított volt, könnyen megközelíthető. Kívülről nézve mind az autóval, mind a tömegközlekedéssel jövők számára. A belső tér elég nagy és jól alakítható az adott igényekenk megfelelően.
## budapest# rendezvény# syma# csarnok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

SYMA

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ákos koncerten jártam az említett helyszinen.Modern rendezvényközpont tökéletes az akusztikája.Biztos vissza térek még ide.
## rendezvény# buli# koncert
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

SYMA

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon sokszor hallottam az elmúlt időszakban eme központról, ettől függetlenül csak a közelmúltban jutottam el egy meghírdetett rendezvényre. Ez a HVG Állásbörze volt. Remek előadásokkal, sok-sok álláshírdetéssel a porondon. Egyetlen negatívum számomra a gyalog kissé nehézkes megközelítés volt, de az írtózatos mennyiségű céges toll és ajándék kárpótolt. :)))
## rendezvény# sport# központ
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Syma Sport- És Rendezvényközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Istvánmezei Út 6.
  1146  Budapest
 2. Dózsa György Út 17.
  1146  Budapest
  (1) 343 9197
 3. Garay Tér 20.Földszint 38/B.
  1076  Budapest
  (1) 362 0416
 4. Garay u. 45
  1076  Budapest
  (20) 269 1911
 5. Kerepesi Út 9
  1087  Budapest
  (30) 532 8036
 6. Kerepesi Út 9
  1087  Budapest
  (1) 455 0610
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete