Sybase Products Hungary Kft., Budapest

frissítve 2020.01.03.

Leírás

A Sybase egy szoftver integrciós vállalat, nyílt szabványokon alapuló szoftvermegoldásokat kínál az adatbázisok, replikációk, üzleti intelligencia, vállalati portálok, mobil és vezetéknélküli megoldások, fejlesztőeszközök és alkalmazásszerverek területén. Sybase is the software integration company, delivering open standards software solutions in database, replication, business intelligence, enterprise portal, mobile, wireless, development tools, and application server technology.


Cégleírás
A SYBASE Inc.-ről A Sybase már több mint 20 éve szállít a vállalati rendszerek alapjául szolgáló, nyílt architektúrájú szoftvereket: adatbázis-kezelőket, fejlesztőeszközöket, rendszerintegrációs köztesszoftvereket, vállalati portálokat, valamint a mobil és a vezeték nélküli kommunikációt is támogató kiszolgálókat. A Sybase nagyvállalati szoftvermegoldásaival tetszőleges technológián alapuló platformok összekapcsolhatók, és megteremthető köztük a tökéletes együttműködés. A nyílt architektúra szerepe A Sybase nagyvállalati szoftverei valamennyi technológiai platformot képesek összekapcsolni. A Sybase integrációs megoldásaival a vállalat összes informatikai rendszere között megteremthető az együttműködés, ami segít megóvni a korábbi beruházások értékét. Emellett elkerülhető az egyedi fejlesztésekkel járó gyártófüggőség, és növelhető a hatékonyság.
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Szerver, Server, Technology, Wireless, Services, Development, Integráció, Time, Alkalmazás, Products, Application, Enterprise, Integration, Adattárház, Infrastructure, Software, Database, Tools, Adat, Data, Mobile, Infrastruktúra, Vezetéknélküli, Financial, Vállalatok, Asa, Szoftver, Adatbázis, Portál, E business, Tool, Web, Oktatás, Internet, Vállalkozás, Tanfolyam, Fejlesztés, Real, Hungary, Mobil, Magyarország, Eszköz, Pénzügyi, Technológia, Warehouse, Sybase, Tárház, Adaptive, Ase, Scalable, Replikáció, Skálázható, Unwired
Sybase Products Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sybase Products Hungary Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Záhony Utca 7
  1031  Budapest
  (1) 886 2673
 2. Graphisoft Park 2. Park 2
  1031  Budapest
  (1) 437 3400
 3. Óbudai-Sziget 213.
  1033  Budapest
  (1) 457 1180
 4. Záhony U. 7.
  1031  Budapest
  (1) 437 3366
 5. Záhony U 7.
  1031  Budapest
  (1) 465 8040
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete