Swinger Dreamland, Budapest

2 Vélemények
Swinger Dreamland
Gitár Utca 11.
1105 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A dreamland excluzív környezetében 420 nm-en lehetőséged nyílik hogy párokkal, hölgyekkel, urakkal felhőtlen kikapcsolodás, szórakózás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek. Kötöttségek nélkül, kízárólag csak szimpátia alpján. Különleges helyiségekben (szado-mazo, kukkoló, tükör, sötét, festmény, zárható), barátságos társaságban tölthetsz el egy erotikus estét.

 1. Contact
 2. Gallery

Idegen nyelvű leírás
We founded our club (wich is situated in the 10 th district) in the year of 2001 with the purpose of giving a chance to those who fancy Swinger way of life. On more than 400 m2 there are smokers and non-smokers rooms, Sado-Mazoroom, a dance floor, and a number of special rooms at your disposal ( a peep room, a mirror room, a dark room, a paint-room, and a lockable room). There is a great opportunity for men an women to spend a few wonderful hours in convenient circumstances to enjoy the beauty of FREE LOVE, without any obligations, on the basis of sympathy mutual.
Kulcsszavak:
Szórakozóhely, Night Club, Szórakozás, Swinger, Erotikus Show, Wellness, Klub, Fehérnemű, Társkeresés, Erotika, Swing, Partnerkeresés, Privát Rendezvények, Erotikus Ruhák, Erotikus klub, Erotikus Társkereső
Swinger Dreamland a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

dreamland

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Fantasztikus egy hely. A 18 évestől a 70 évesig mindenki van. A vékonytól a kövérig, magas, és alacsony. És rengetegen. Onnan még soha nem jöttem haza élmény nélkül!

hely

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon jó hely...csak kevés a 20éves...inkább 30-tól felfelé....

Írjon véleményt a(z) Swinger Dreamland részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Utca 22.
  1191  Budapest
 2. Vezér U. 74
  1141  Budapest
 3. Népligeti Út 2.
  1101  Budapest
 4. Százados Út 3-13
  1088  Budapest
 5. Petőfi U. 60.
  1196  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete