Stoa Építészműterem - Stoa Home, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Stoa HOME - építész rapid tanácsadás
szakértő tanács az otthonodhoz

A hazai gyakorlatban elsőként mutatunk be egy új építészmérnöki szolgáltatást, a lakossági építész rapid tanácsadást.

Átalakítanád otthonod, de bizonytalan vagy építészeti, műszaki, vagy design kérdésekben?
Új lakást, házat vennél, vagy építkeznél és szeretnéd egy hozzáértő véleményét kikérni előtte?
Ha ismerősek ezek a kérdések, akkor hívjál minket, és egy órás konzultáció keretében segítünk.


Cégleírás
Építész tervezőkként az elmúlt években egyre több olyan megkeresést kapunk, amikor egy-egy ügyfél építészeti tanácsadásra kér fel minket. Üzleti elképzelésének rövid visszaigazolását, lakás/telek vásárlása előtti műszaki álláspontunkat kéri ki. Vagy egész egyszerűen arra kíváncsi, hogy a meglévő lakásából mit lehet kihozni. Az elmúlt években baráti körünkben is egyre többen ismerték fel, hogy mennyire fontos egy építész, illetve műszaki ember véleménye, a sokszor egész életüket meghatározó NAGY döntés meghozatala előtt. Így aztán egyre többen kértek minket, hogy kísérjük el őket, és nézzük meg a kinézett lakást, házat, telket, vagy csak magyarázzuk el, mekkora házat építhetnek a helyi szabályozások értelmében az adott telekre. És számos példa akadt arra is, hogy utólag nagyon megköszönték, amikor a közreműködésünk által nem vettek meg beázó tetőtéri lakást, vagy építésjogi problémákkal terhelt (és egyben építési engedély kiadására a közeljövőben esélytelen) telket. De olyan is volt, hogy egy rossz alaprajzi beosztású, de remek adottságokkal rendelkező lakásban csak mi láttunk fantáziát. Egy egész egyszerű skiccel a lakás átalakításának főbb elvei lefektethetőek voltak, ami alapján már nyugodtan el lehetett indítani az adásvételt.

A tanácsadás az építészmérnöki gyakorlatban általánosan létezik, de eddig külön szolgáltatásként nem létezett az építész rapid tanácsadás. Az építész tanácsadást hagyományosan a gyakorlat mérnöknapban, vagy legfeljebb félmérnöknapban határozza meg, ezért sokszor nem is szokták azt igénybe venni. Főleg egy el nem döntött beruházás, vásárlás, vagy átalakítás előtt, pedig talán ilyenkor lenne a leghasznosabb... Lehet, hogy később már túl késő! Egy laikus elhibázott döntését nehéz helyrehozni, pedig sok esetben egészen kevés is segítene: az is elég lenne, ha egy -szakértő szem- ránézne az adott ügyre.
A stoa HOME építész rapid tanácsadás szolgáltatásával nem a tervezési folyamat továbbra is aprólékos és hosszú folyamatát kívánja kiváltani.
Kulcsszavak:
Belsőépítészet, Építészet, Lakásvásárlás, Lakásátalakítás, Tanácsadás
Stoa Építészműterem - Stoa Home a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Stoa Építészműterem - Stoa Home

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. KÉKGOLYÓ UTCA 6.
    Budapest
  1/201-3079
 2. KÉKGOLYÓ U. 6.
  1122  Budapest
 3. Nagyenyed U. 16.
  1123  Budapest
  (1) 212 6383
 4. KOSCIUSZKÓ TÁDÉ UTCA 14.
  1012  Budapest
  1/375-5294
 5. Logodi U. 48.
  1012  Budapest
  (1) 202 1938
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete