Sote Ii. Sz. Gyermekklinika, Budapest

2 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva

Leírás

A Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika idén 125 éve várja a gyógyulni vágyókat. Osztályainkon és rendelőinkben optimizmust és reményt sugárzó környezetet igyekeztünk kialakítani a beteg gyermekek és a velük egy kórterembe felvett szülők számára a kényszerű ápolási idő eltöltésének megkönnyítésére. Orvosaink magas tudományos fokozattal rendelkeznek.
Klinikánk nemzetközileg is elismert eredményeket ért el a gyermekgyógyászat számos területén. Kórházunk gyakorló területet biztosít az egészségügyi szakképzésben részt vevő hallgatók számára magyar, angol és német nyelven az alábbi területeken: orvos, szakorvos, diplomás ápoló, védőnő, OKJ-s gyermekápoló, szociális munkás, gyógytornász és dietetikus. Fontosnak tartjuk, hogy tudásban és emberileg is igényes szakembereket neveljünk a jövőnek. Bár számunkra az lenne öröm, ha nem itt találkoznánk, mégis bizton állíthatjuk, ha szükség van ránk, szeretettel és tudásunk legjavával fogadjuk Önöket!


Kulcsszavak:
Klinika, Gyerek, Sebészet, Neurológia, Onkológia, Radiológia, Endokrinológia, Immunológia, Pulmonológia, Genetika, Nephrológia, Gastroenterológia, Hematológia, Rheumatológia, Orvosi kezelés, Füll orr gégészet, Gyerek lélegeztetés, Orvosi ellátás gyermek, Orvosi gépezet
Szolgáltatási helyek
Budapest, IX. kerület, Angyal utca 39., tel.: 061 2151380 Parkolási lehetőség a Liliom utcában található parkolóházban (Liliom utca 43-45, Kedvezményes Díj!)
Sote Ii. Sz. Gyermekklinika a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Gyermekklinika

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tíz éven át kezelték a fiamat, különböző osztályokon. Csak jó tapasztalataink vannak az orvosokról, a nővérekről egyaránt. Köszönjük. Kovács Rita

elégedetség

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem magyarország egyik gyerekklinikája nem értem hogy miért kellett bezárni a PIC-et mikor állandóan tele volt,néha még több ággyal is mint volt.Állandóan első osztályú ellátással.Ebben a kórházban dolgozik Mo. legjobb gyerekkardiológusa!!!!
## pic# gyerekkardiológia
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sote Ii. Sz. Gyermekklinika részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

András Prof. Dr. Szabó
Vezetőség

Üzenet küldése

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Csecsemő ultrahang szűrés A teljes csecsemő ultrahang-szűrés magába foglalja a hasi, a koponya (agy) és a csípő vizsgálatot. A vizsgálattal lehetőség nyílik több, egyébként tüneteket nem okozó, veleszületett rendellenesség korai megállapítására, azok korai kezelése érdekében.

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kisfaludy Utca 32-38
   1082  Budapest
   (80) 205 370
  2. Futó Utca 15-19.
   1080  Budapest
   (70) 385 7327
  3. Szentkirályi Utca 46
   1088  Budapest
   (1) 266 0926
  4. Bókay János U. 53
   1083  Budapest
   (1) 334 3186
  5. Lónyai Utca 24 . V/58.
   1093  Budapest
   (1) 217 9149
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete