Sony Ericsson, Budapest

6 Vélemény
frissítve 2020.01.09.

Leírás

A svéd Ericsson több mint 125 éve szerte a világon a távközlés meghatározó szereplője. Napjainkban 140 országban tevékenykedik. Korszerű berendezései és rendszerei megtalálhatók a vezetékes- és mobil-, nyilvános- és magánhálózatokban egyaránt.


Cégleírás
Az első Budapesten alapított Ericsson-érdekeltség már 1911-ben bebizonyította, hogy az Ericsson védjegy magyar terméket is jelenthet. Igaz, az első magyar Ericsson-vállalat a harmincas évekre kivonult az országból. 1968-tól közel húsz éven keresztül több, mint 1 millió vonalkapacitásnak megfelelő elektromechanikus cross-bar központot gyártott a BHG egy Ericsson-licenc megállapodás keretében, amelynek mintegy fele exportra került. 1991-ben új korszak kezdődött: létrejött az Ericsson magyarországi leányvállalata, az Ericsson Technika Kft.
A rohamosan fejlődő vállalat a magyar távközlési piac meghatározó tényezőjévé vált. Alkalmazottainak száma mára több mint 650 főre növekedett. A dolgozók közel hetede közvetlenül a hazai távközlési piacra dolgozik.
A nemzetközi hírnévre szert tett kutató-fejlesztő bázis létszáma pedig közel 350 fő. A magyarországi telefonelőfizetők fele valamelyik vezetékes vagy mobil Ericsson központhoz csatlakozik.
Kulcsszavak:
Bluetooth, ADSL, Internet hozzáférés, Csatlakozók, Mobilrendszer, Mobiltelefon kellékek
Sony Ericsson a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

SONY ERICSSON

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nekem Sony Ericcson volt az első telefonom. 3 éve vettem, elég olcsón megkaptam. Nagyon jó kis telefon, telefonálásra nagyon jó :P Másra meg nem nagyon kell... A menürendszere nagyon jól átlátható, szép elegáns (még most is), lehet hozzá kamerát csatlakoztatni is, amit jó dolognak tartok. Sajnos 3 év alatt azért jópárszor használtam a mobilom, úgyhogy az aksija már nem a régi. 3-4 hívás és lemerül. De ettől eltekintve nagyon megérte Sony Ericcson-t venni. Tuti hogy a következő telefonom is ilyen márkájú lesz.
Aki váltani szeretne mobilt, vagy még nincs mobilja ezt a márkát ajánlom!

Sony

, több mint 2 évvel ezelőtt

Már az első telefonom is Sony volt, igaz, hogy kezdetleges volt, de nem akadt vele problémám egyszer sem. Most már talán a nyolcadik telefonom van, ebből kettő nem volt Sony, valamiért mindig visszapártoltam ehhez a márkához. Megbízható, okos, újszerű és sokáig bírja. Más sajnos többször is leejtettem amikor kicsúszott a zsebemből stb. de még sohasem esett baj, még ki se kapcsolt és a gomb e nyomódott be, pedig kapott egy kis ütést és csak karcolásokkal megúszta. Mindenkinek ezt ajánlom, ha telefont szeretne vásárolni!

Sutyinszki Alex
sony ericsson

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretem a sony ericsson telefonokat!jó pár éve már csak ilyen telóm van!Föleg a zenei W-sorozat vállt be és ilyenem van most is!Remek megbizható sok mindenre képes és semmi problémám nem volt még vele.Eztuán is csak sony ericsson telefont fogok venni várom az újabb és újabbnál jobb modelleket!A honlapjuk is remek sok letöltés és egyéb szoftver van a telefonhoz amit külön rá lehet rakni.5 csillagot érdemel:)

sony ericsson

, több mint 2 évvel ezelőtt

Már jó pár éve, hogy csak sony ericsson telefont veszek. Az idén cseréltem telefont és természetesen most is ilyet választottam. Könnyen kezelhető a menüje, jól bírja az akuja és tökéletes a kamerája is!!

Sony Ericsson

, több mint 2 évvel ezelőtt

Mindig is szerettem a telefonjukat.Most is egy Sony Ericsson z310i telefonom van!Mindig meg votlam velük elégedve.Nagyon sok mindent tudó és strapabiró telefonokat gyártanak.
# # telefon # mobil # sonny ericsson
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Sony Ericsson részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Út 91
  1139  Budapest
  (1) 799 5500
 2. Fáy U. 1/B
  1139  Budapest
  (1) 237 7240
 3. Váci Út 144-150
  1138  Budapest
  (1) 354 1690
 4. Váci Út 140.
  1138  Budapest
  (1) 329 4202
 5. Lomb utca 27/b.
  1139  Budapest
 6. Váci Út 85.
  1139  Budapest
  (1) 452 8463
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete