Sittszállítás - Lomtalanítás - TiciTransport, Budapest

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH
7:00 – 19:00
keddK
7:00 – 19:00
szerdaSze
7:00 – 19:00
csütörtökCs
7:00 – 19:00
péntekP
7:00 – 19:00
szombatSzo
8:00 – 18:00
vasárnapV
8:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  10 h 1 min.
10 h 1 min

Leírás

Cégünk 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel dolgozik, mind a zsákos sittszállítás, lomtalanítás és az építőanyag szállítás területén is egyaránt. Ennek köszönhetően, Budapest belvárosában is külön behajtási engedély kötelezettség nélkül tudjuk elvégezni, a sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos feladatainkat. Megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani nyitott, zárt illetve billenőplatós kisteherautókat is egyaránt.

Tehergépjárműveink kivétel nélkül rendszeresen karbantartottak, mind műszakilag és esztétikailag egyaránt. Alkalmazottaink egytől-egyik kipróbált szakemberek, szinte kivétel nélkül több éve, évtizede csapatunkat erősítik. Számunkra, már a kezdetektől fogva, a hosszútávú ügyfél kapcsolatok kialakítása volt a fő cél, amit nem bizonyít jobban az évek óta visszatérő számos elégedett partnerünk.


Cégleírás
Cégünk fő profilja a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, szemétszállítás, lomtalanítás, amit elsősorban Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt végzünk, mint például: Budaörs, Törökbálint, Gyál, Szigetszentmiklós, Érd, Szigethalom, Vecsés, Dunaharaszti, stb.

Legyen szó bárminemű építési törmelék elszállításáról, lomról, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk bármikor számíthat. Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, ezért területfoglalási engedély kéréssel sem kell bajlódniuk, mert tehergépjárműveinkel szinte bárhova gond nélkül be tudunk menni.

A bezsákolt sittet, építési hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt építési törmeléket, a tehergépjárműre. Előzetesen egyeztetve mi is elvégezzük a sitt bezsákolását, és ebben az esetben Önnek, ezzel a dologgal sem kell már bajlódnia.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.
Kulcsszavak:
Konténer, Lomtalanítás, Bútorszállítás, Sittszállítás, Konténer rendelés, Hulladékszállítás, Konténeres sittszállítás, Sitt elszállítás, Zsákos sittszállítás, Sittszállítás budapest, Ticitransport, sittszállító cég
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Sittszállítás - Lomtalanítás - TiciTransport a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sittszállítás - Lomtalanítás - TiciTransport

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Gyepsor U. 1.
  1212  Budapest
  (1) 425 7760
 2. Gyömrői út
  1103  Budapest
  +36309429460
 3. utca
  1143  Budapest
  +36 70 6034069
 4. Budapest, Örs vezér Tere
  1144  Budapest
  +36 (70) 588 9290
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete