Simpletranz Fordítóiroda Bt., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.28.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH
8:00 – 17:30
keddK
8:00 – 17:30
szerdaSze
8:00 – 17:30
csütörtökCs
8:00 – 17:30
péntekP
8:00 – 17:30
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Nyitva.
Zárásig  4 h 10 min.
4 h 10 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
02-06-074120
Adószám
24241672-2-02
TEÁOR kód
7430 - Fordítás, tolmácsolás

Leírás

Gyors, költséghatékony és igényes fordítás garanciával. Azonnali árajánlat online kalkulátorunkkal. Marketing, üzleti, jogi szövegek fordítása és lektorálása. Simpletranz Fordítóiroda - Budapest, Pécs.


Cégleírás
Miért a Simpletranz?
. A végletekig egyszerűsített ügyintézés. A számítógép előtt ülve, pár kattintással mindent el tud intézni, ami szükséges a fordításhoz. Online kalkulátorunkkal egy perc alatt kiszámolhatja, hogy a kért fordítást mikorra és mennyiért tudjuk elkészíteni.
. Elérhető. Ha mégis kérdése merülne fel a fordítással kapcsolatban, bármikor a rendelkezésére állunk telefonon vagy e-mailen.
. Transzparens. Nincsenek rejtett költségek, és segítünk néhány tippel, hogy hogyan csökkentheti a fordítási költségeit.
. Garancia. Az általunk végzett fordításra garanciát vállalunk. Kizárólag pontos és minőségi munkát kap tőlünk.

Egy testvérpár története

Az egész történet Pécs városából indult. Néhány évvel ezelőtt fiatal, frissen végzett szakfordítóként felismertük azt, hogy mekkora fejfájást tud okozni a cégeknek, ha valamit A nyelvről B nyelvre szeretnének fordíttatni és eldöntöttük, hogy ezen változtatunk. Külföldi tapasztalataink alapján úgy gondoltuk, hogy Magyarország is megérdemel egy olyan fordítóirodát, amely egyszerűen, online módon, ugyanakkor transzparensen szolgálja ki a kis-, közép- és nagyvállalatok igényeit. Mi, a Simpletranz csapata azért vagyunk, hogy egyszerűbbé tegyük céges anyagainak fordítását.
A személyes kapcsolatok varázsa
Annak ellenére, hogy ügyintézési folyamatunk jórészt online folyik, - hiszen ma már így a legegyszerűbb - nem felejtettünk el emberként kommunikálni. Mi nem csupán szavakat fordítunk, hanem mindenkinek a saját igényeire szabott szolgáltatást kínáljuk. A cége márkaüzenete csak akkor lesz egy másik nyelven is igazán hatásos, ha pontosan értjük, hogy Ön mire gondol. Ezért minden esetben egy fordító veszi fel Önnel a kapcsolatot.
Nagyobb fordítási projekt esetén projektmenedzserünk személyesen is felkeresi Önt, hogy egyeztessen a fordítás részleteiről és személyre szabott ajánlatot adjon.
Csomagajánlataink
Az igényeinek megfelelően háromféle csomagajánlatunk, valamint ezek expressz változatai
Idegen nyelvű leírás
Why is it worth working with us?

Simple
You send it, we translate it. That is all. With transparent prices and people-centred services you can always be sure that Simpletranz is a good choice.

Fast
We know and understand what it is like when something is ?needed by yesterday? in the rushing world of business. We accomplish the job we are charged of accurately and by the given deadline.

Expert
Our specialised translators have several years of experience, who do not only translate texts, but first they understand your business request.
Kulcsszavak:
Fordítás, Fordító, Szakfordítás, Fordítóiroda, Lektorálás, Angol fordítás, Német fordítás, Szakfordító, Jogi fordítás, Francia fordítás, Gazdasági fordítás, Lektor, Üzleti fordítás, Német magyar fordítás, Angol szakfordítás, Angol-magyar fordítás, Német szakfordítás, Magyar-angol fordítás, Gyors fordítás, Kreatív fordítás, Magyar német fordítás, Expressz fordítás, Francia magyar fordítás, Francia szakfordítás, Gazdaságos fordítás, Költséghatékony fordítás, Magyar francia fordítás, Marketing fordítás
Simpletranz Fordítóiroda Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Simpletranz Fordítóiroda Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szondi Utca 45.
  1064  Budapest
  269-0755
 2. Andrássy Út 92
  1062  Budapest
  (1) 269 5697
 3. Csengery U. 62/B.
  1067  Budapest
  (1) 213 7564
 4. Csengery Utca 62/B
  1067  Budapest
  (1) 720 4620
 5. Bajza U. 52.
  1062  Budapest
  (1) 269 5418
 6. Bajza U. 52.
  1062  Budapest
  +36 1 428 9600
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete