Silvanus Kertcentrum, Budapest

Silvanus Kertcentrum
Batthyány Utca 43
1039 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
+36/(1) 240 3032
+36 (1) 240 3586
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban indította el. A Silvanus Díszfaiskola 30 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája. A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban mint egyéni vállalkozó indította el.
Családi házuk kertjében örökzöldeket és lombhullató dísznövényeket szaporított, nevelt és értékesített. Hamarosan bebizonyosodott, hogy a kiváló minőségű dísznövény mindig kelendő a vásárlók körében, s így az üzleti sikerek folytán lehetőség nyílt a vállalkozás bővítésére.
A díszfaiskola legnagyobb termesztő telepe 100 ha-os felülettel a Fertő-Hansági Tájvédelmi Körzetben, Kapuvár város közelében, Kistölgyfapusztán található.


Cégleírás
A hagyományos díszfaiskolai termesztés és értékesítés mellett szerteágazó tevékenységet folytatunk. A fenntartható fejlődést is szolgáló kutató- és nemesítő munkától a különleges szépségű nagyméretű kerti Bonsai-ok forgalmazásán keresztül a sokoldalúan felhasználható, egészségmegőrző sókristály termékek kereskedelméig nagyon sok érdekes termékkel és szolgáltatással foglalkozunk. Kellemes böngészést kívánunk!
Kulcsszavak:
Kertészet, Gyümölcsfa, Díszfaiskola, Kertészeti Áruda, Parképítés, Öntözéstechnika, Évelők, Palántanevelde, Örökzöld Kert, Kerti Bonsain, Dísz Egynyári Virágok
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Silvanus Kertcentrum a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Silvanus Kertcentrum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Batthyany U.3.
  1039  Budapest
 2. Nánási U. 51.
  1031  Budapest
 3. Lupa Szigeti Elágazás
  2011  Budakalász
 4. Toborzó Utca 18.
  1138  Budapest
 5. Jablonka U. 51.
  1037  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete