Silvanus Kertcentrum, Budapest

Silvanus Kertcentrum
Batthyány Utca 43
1039 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
+36/(1) 240 3032
+36 (1) 240 3586

Leírás

A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban indította el. A Silvanus Díszfaiskola 30 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája. A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban mint egyéni vállalkozó indította el.
Családi házuk kertjében örökzöldeket és lombhullató dísznövényeket szaporított, nevelt és értékesített. Hamarosan bebizonyosodott, hogy a kiváló minőségű dísznövény mindig kelendő a vásárlók körében, s így az üzleti sikerek folytán lehetőség nyílt a vállalkozás bővítésére.
A díszfaiskola legnagyobb termesztő telepe 100 ha-os felülettel a Fertő-Hansági Tájvédelmi Körzetben, Kapuvár város közelében, Kistölgyfapusztán található.


Cégleírás
A hagyományos díszfaiskolai termesztés és értékesítés mellett szerteágazó tevékenységet folytatunk. A fenntartható fejlődést is szolgáló kutató- és nemesítő munkától a különleges szépségű nagyméretű kerti Bonsai-ok forgalmazásán keresztül a sokoldalúan felhasználható, egészségmegőrző sókristály termékek kereskedelméig nagyon sok érdekes termékkel és szolgáltatással foglalkozunk. Kellemes böngészést kívánunk!
Kulcsszavak:
Kertészet, Parképítés, Öntözéstechnika, Gyümölcsfa, Díszfaiskola, Kertészeti Áruda, Évelők, Palántanevelde, Örökzöld Kert, Kerti Bonsain, Dísz Egynyári Virágok
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Silvanus Kertcentrum a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Silvanus Kertcentrum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Batthyany U.3.
  1039  Budapest
 2. Nánási U. 51.
  1031  Budapest
 3. Lupa Szigeti Elágazás
  2011  Budakalász
 4. Toborzó Utca 18.
  1138  Budapest
 5. Jablonka U. 51.
  1037  Budapest