Sigmoid Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Rendszámfelismerés Intelligens rendszerek Beszédfelismerés Szoftverek Mikrofonok


Cégleírás
Cégünk fő tevékenységi köre magyar nyelvű beszédfelismerő rendszerek készítése, valamint az ehhez szükséges kutatási és fejlesztési feladatok ellátása. Világviszonylatban is újdonságnak számít, hogy kifejezetten a magyar beszéd felismerésére alkalmas rendszereket fejlesztünk. Eltökélt szándékunk, hogy a magyar nyelvű beszédfelismerés területén betöltött jelenlegi úttörő szerepünket hosszú távon piacvezetői pozícióba emeljük. Fő célunk egy olyan beszédfelismerő rendszer elkészítése, amelynek segítségével folyamatosan diktálhatunk a számítógépnek. Emellett megoldásokat kínálunk az élet legkülönbözőbb területein jelentkező beszédfelismerési feladatokhoz; így például telefonos banki információs rendszerekhez, különféle menetrend-lekérdezésekhez, call-centerekhez, intelligens házban való alkalmazáshoz illetve számítógépes programokban, játékokban való felhasználáshoz. Itt hívjuk fel szíves figyelmét a nagy sikerű ''SZÍNÖZÖN'' nevű játékunkra, melynek kipróbálásával ízelítőt kaphat a beszédfelismerés területén meglévő képességeinkből.
A játék igazi párbeszédet alakít ki az ember és a gép között, új utakat nyitva ezzel a kommunikáció formái előtt. Munkánk során mindig kiemelt figyelmet fordítunk rendszereink minőségére és megbízhatóságára, hogy használatuk mindenki megelégedésére, ne pedig bosszankodására szolgáljon. Ezért mindig fontosnak tartjuk partnereink visszajelzéseit is. Végül - de nem utolsó sorban - szeretnénk a magyar felhasználók körében népszerűsíteni a beszédfelismerést, hogy az őt megillető helyére kerülhessen a XXI. század számítástechnikájában.
Magyar nyelvű beszédfelismerésen alapuló programok FÜLELEK 1.0 Beszédfelismerő alkalmazás a Microsoft Word szövegszerkesztő szóbeli vezérlésére. A programmal egérkattintások helyett szóban lehet a gyakran használt parancsokat végrehajtatni. SZÓTOLÓ Tologatós játék, amelyben egy (akár saját) képet kell összekeverés után kirakni. A játék vezérlése beszéddel, egérrel ill. billentyűzettel egyaránt történhet
Kulcsszavak:
Informatika, Hardware, Felismerés, Szoftver, Kutatás, Kommunikáció, Beszéd, Beszédfelismerő, Beszédfelismerés
Sigmoid Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sigmoid Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Daróczi Út 36.I/1.
  1113  Budapest
  (20) 966 6864
 2. Ábel Jenö Utca 23
  1113  Budapest
  (1) 381 5000
 3. Bocskai Út 77-79.
  1113  Budapest
  (1) 372 7050
 4. Bocskai Út 77-79
  1113  Budapest
  (1) 372 7050
 5. Rőf u. 13
  1113  Budapest
  (1) 209 2490
 6. Bocskai Út 77-79.
  1113  Budapest
  (1) 372 6400
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete